Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vydrýsek

To jsem chtěl vědět :-) Dá se nějak obecně říct, jaký motory maj jakou hlavu? (nový, starý, benzin, diesel).

Právě, že nevím co tam je, tak to asi komplet vypustím a doleju.

Podívej se TADY.

Odesláno

co tak vim, takdo peugeotu je doporucenej REVCOEL - jhe drahej jak svine ...

existujou takovy ruzny meraky koncetrace nemrznouci smesi a kdesi co si, ale k cemu to ? - ja to delam tak, ze vzdycky pred zimou vezmu strikacku, natahnu trochu (vzorek) z nadrzky a dam to na noc do mrazaku - kdyz vzorek nezmrzne v mrazaku, tak mam jistotu, ze nezmrezne ani to co je v aute ...

hribe ;)

Odesláno
Původně zaslal: hribe

co tak vim, takdo peugeotu je doporucenej REVCOEL - jhe drahej jak svine ...

existujou takovy ruzny meraky koncetrace nemrznouci smesi a kdesi co si, ale k cemu to ? - ja to delam tak, ze vzdycky pred zimou vezmu strikacku, natahnu trochu (vzorek) z nadrzky a dam to na noc do mrazaku - kdyz vzorek nezmrzne v mrazaku, tak mam jistotu, ze nezmrezne ani to co je v aute ...

hribe ;)

to je zbitocnost davat to do mrazaku.na kazdej lepsej pumpe ti pipetou naberu vzorku kvapaliny a hned ti povie do akej minusovej teploty to mas.davat tam drahe predpisove kvapaliny nema zmysel.je to stare auto a tomu uz drahou kvapalinou nepomozes.farby kvapalin by sa nemali miesat.maju ine zlozenia:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno
to je zbitocnost davat to do mrazaku.na kazdej lepsej pumpe ti pipetou naberu vzorku kvapaliny a hned ti povie do akej minusovej teploty to mas.davat tam drahe predpisove kvapaliny nema zmysel.je to stare auto a tomu uz drahou kvapalinou nepomozes.farby kvapalin by sa nemali miesat.maju ine zlozenia:papa

Taxem se zeptal u nás na Shellce a čuměli na mě co že to chcu ... ale za pultem byla žena, takže jedině tak :-D

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Taxem se zeptal u nás na Shellce a čuměli na mě co že to chcu ... ale za pultem byla žena, takže jedině tak :-D

to nemyslis vazne.asi preto ze tam bola baba, ale u nas hoci je tam baba tak vie o co ide.

da ti malu pipetu, ty naberies len par kvapiek z nadobky na vodu a oni ti to na nejakom papieri alebo na com podla toho ako sa to sfarby povedia do kolko minus to mas.

fungujem takto roky

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Bývalý majitel dával klasiku-FRIDEX STABIL,tak sem ho jel koupit a paní na benzince na mě koukala nejdřív divně a pak začala nadávat,že si tím oddělám auto.

Tak teď nevím,co s tim?:myslim

No tak tim FRIDEXem můžeš obdarovat tak nějakýho majitele 120 škodovky...jinak do 405 určitě ANTIFREEZE pro celohlinikové hlavy/či i motory...alespoň normu G48:papa

Odesláno
Původně zaslal: Alek

Původně zaslal: Oliver Riedel

Bývalý majitel dával klasiku-FRIDEX STABIL,tak sem ho jel koupit a paní na benzince na mě koukala nejdřív divně a pak začala nadávat,že si tím oddělám auto.

Tak teď nevím,co s tim?:myslim

No tak tim FRIDEXem můžeš obdarovat tak nějakýho majitele 120 škodovky...jinak do 405 určitě ANTIFREEZE pro celohlinikové hlavy/či i motory...alespoň normu G48:papa

Díkes,mě to hned trklo,že to asi nebude v pořádku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...