Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdyš sečou trávu borci


Radek Hurvajz

Recommended Posts

Včera sem šel venčit a jen náhodou sem si z kapsy nevyndal klíče od auta...jen sem vylezl ven,tak se z poza baráku vyřítili dva traktůrky.Travník bohuel máme zhruba v metrové výčce na takovém plácku a okolo parkují auta.Jen tak tak,že sem i se psem doběhl do auta,nastartoval a na minutu popojel na jiné místo.Okolní auta mazitím krásně zelenala....

Nechápu,proč si ti rádoby zahradoúdržbáři nedávají trochu pozor,asi nebudou od města moc dobře placení,ale i tak by mohli svoji práci odvádět tak jak mají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klasika, tohle je jeste dobry, kdyz jen lita trava, horsi jsou strunove sekacky, od kterych lita kdeco, vcetne kamenu, strepu, vetvi apod, to pak jsou slehy do auta ... ale co , vzdyt to preci neni jejich auto, dostali za ukol posekat travu, tak to musi nejak zmaknout aby pak mohli jit rychle na svacu nebo pivko ... lhostejnost svetem vladne, bohuzel :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Radek Hurvajz

No v mym případě by jim šlo o život asi.

no když vidim tvůj avatar a ten kung-fu výkop na něm, tak věřim, že bys jim dost zatopil :o

[upravil dne 9.10.2007 urdemala]

No kdyby mě takhle zaflákali auto tak by asi poznali co umím když mě někdo vytočí. Bych docela chtěl vidět chladiče těch aut, myslím že byli total zaflákaný trávou:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kámoš má zahradoúdržbářskou firmu a stará se o zeleň v jedné (pro jistotu nejmenované) pražské čtvrti. Z jeho slov vím, že zásadní problém je v tom sehnat takové lidi, kteří budou chtít v práci i pracovat (sehnat takové, kteří budou u práce i myslet je úkol který nesplní údajně ani Copperfield). Takže se to řeší pracovníky z různých - povětšinou východních - destinací a kamarád údajně řve blahem, když na pátý pokus vysvětlí "rabóčikovi" jak se se sekačkou má zacházet a co má vlastně posekat (a též co má zústat stát) - no a udržet pak dělníka na dobu delší než několik návštěv v kamarádově firmě, to je přímo sci-fi.

V žádném případě Ty mameluky v Náchodě neomlouvám (i když abych kvůli takový ptákovině zuřil jako Rasdek, na to mám své srdíčko moc rád), jen vysvětluju důvod, proč k tomu asi došlo (třeba UKčka tuší, že brzo začne boj ve vysoké trávě a tak chtěli majitelům plechovek ušetřit problémy s následným maskováním jejich strojů)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: OK406

Tak to je velmi nepříjemné. Nevím, co bych tu chvíli udělal. :myslim:(:grr

Nic, nasednul bys a jel bys.

Pokud by tam byl ještě sekáč , bylo by to trochu v jiném sledu ale sekáče by naložili a odvezli záchrankou. Nesnáším mrháním lidskou energíí a takhle s odpuštěním zneuctit někomu auto považuji za projev vandalismu. Sečou většinou hvězdicí , mám auto jako struhadlo , znám to !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

No jo,ale musíte si uvědomit,že jsou určitě nasraní jaky mizerný plat mají,nic neslyší jen řev sekačky a už se vidí doma nebo na pivku.Taky se mi to stalo,že místo černé jsem měl zelenou a jestě to stihlo pořádně zaschnout,ale že bych šel podávat stížnosti nebo něco takového.Kýbl s vodou to spraví.;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...