Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosim o radu


gallip

Recommended Posts

Mam 406 combi 2lhdi,rv.2001,206tis.km.

1. Je mozne aby po zaradeni 1 alebo spiatocky a naslednom pusteni spojky auto normalne islo.pomaly ale isto si kraca a vobec nezdochne motor?ma to byt tak.mam pocit ze to bude chyba.Aka?

2.Pri pohnuti v 1 my hadze autom,mam pocit ze to je spojka a to iste roby aj v spiatocke.musim davat pozor ako sa pohynam pomali to nejde bo to seka.mal niekto podobny problem.jak ho riesil.

Dikes, 406 mam len necely mesiac takze som novacik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bod 2 taky nechapu, co se tyce bodu 1, tak by to melo byt normalni u vsech aut, ze ti pojedou na volnobezne otacky (bez pridani plynu) a auto nezdechne ... pokud to teda nebude stara stodvaca (nebo podobne), ktera nema vyladene volnobezne otacky. Pokud to bude auto s ridici jednotkou a pojedes do kopce, aniz bys pridal plyn, tak by si to melo samo trochu pridat, aby to ty rovnobezny otacky udrzelo. (samozrejme pokud to bude hodne prudky stoupani, tak bys to mozna udusil)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: gallip

2. Seka autom. Pri spustani spojky v urcitej polohe zacne autom sekat,urcite od motora.Akokeby niekto tlacil plyn a hral sa so spojkou-stlacal hore-dole.Auto zacne neprijemne sekat

Hm, ja viem čo myslíš... to isté mi robil Bavouš, keď sa spojka zahriala. Naštastie som to nemusel riešiť, auto išlo preč, ale určite to je spojkou... koľko máš km? Je spojka ešte pôvodná?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

200tis km. A ci spojka je povodna to neviem.kupoval som ha pred mesiacom.Este pred nastartovanim ak stlacim spojku, citom v tom urcitom bode odpor potom trocha cvakne, stylom keby o nieco drelo.po nastrtovani to nerobi vtedy ide spojka hladko.len to sekanie auta.chystam sa na servis len sa dopredu bojim ceny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...