Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dal jsem taky neděli,mám dlouhé volno,ale musím za kamarádku v sobotu do práce,jinak by nedostala dovolenou,tak pokud to klapne,tak se konečně zúčastním také nějakého srazíku :super

Odesláno
Původně zaslal: aka

Mk: zarucujes ze necha? :D

jo;) sice bude dělat drahoty a když se ho nebudeš ptát...

ps: je neškodnej a ženy nebije, takže bez obav můžeš

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Baf! :) Bych si nechal osahat 306ku .. vodou .. houbou .. jelenici .. hm? Pokud by to bylo porad malo tak pridam i vosk :cool:

LEK :aut

neblazni, na takovou pozoronost neni urcite zvykla a beztak nemas zimaky :)

Odesláno

No urcite na takovou pozornost neni zvykla .. clovek ji umeje jednou za uherskej rok .. jezdi s ni v blate.. spine .. neudrzuje .. olej nemeni - to preci neni treba .. jezdi na pole orat brambory .. no proste garazovany vuz :D

No ne zimaky mam v garazi pripraveny abych mohl kola prehodit a na zimu odhlasit :D To zni preci logicky ze :)

Vic se obavam ze uz na srazu nebude ani tech 10 stupnu na to aby se toho nekdo ujal .. to zas po zime vyjedu s mouchama na cumaku a budu vsem tvrdit jak v zime nehorazne litaj ;)

Odesláno
Původně zaslal: mk405

vezměte si zimáky začalo tu chumelit :o

zatím to hned taje a doufám že to tak zůstane:bojim

:xvul TO už jako FAKT??? ufff nějak brzo nééééé ????? :xvul

To abych šel už fakt pro zimáky..... :grr :grr :grr :grr :grr

Odesláno
Původně zaslal: Heinss

Omlouvám see že jsem se tak dlouho neozval,ale ne a ne se přihlásit na forum:grr Já si myslím že by pro Tebe byla zajížďka jet přez světlou,ne?:myslim Ale jestli by ti to nevadilo tak můžeme jet společně

Původně zaslal: Heinss

A co se týká času tak aby jsem tam byli asi kolem 15:30 bych to viděl...:mrk Alespoň pokecáme...Jen doufám že počasí nám vyjde

Tak malá zajížďka mi neva,a když bych se stavil do Svělý okolo 14.30,tak by na malej pokec byl čas a pak už spolu do Brodu na určenej čas na náměstí a tam bude času dost na velkej pokec.Jestli souhlas,tak sme domluvený,JO ?

Odesláno

jo to zname, loni touhle dobou se tu taky strasilo, jak je snih, kabaty, rukavice, cepice atd.....a vysledek? foukalo a lehce mrholilo, snih nebyl videt ani zdalky......

Odesláno
Původně zaslal: John

:xvul TO už jako FAKT??? ufff nějak brzo nééééé ????? :xvul

To abych šel už fakt pro zimáky..... :grr :grr :grr :grr :grr

vše to naštěstí roztálo, ale chumelilo celkem slušně:roll

a o víkendu má být větší zima :bojim:bojim:bojim:bojim

[upravil dne 19/10/07 mk405]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...