Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Umístění spínače výstražnejch světel


MirasCC

Recommended Posts

Určitě bych nepoužil origo tlačítko, to bych nechal kde je. Ostatně co s tou dírou po něm, kdyby mělo přijít pryč. Přemejšlel sem nad tím, něco menšího by se mohlo vejít nad rádio, doprostřed mezi výdechy klimatizace. Jde o to jak je ten plast tvarovanej z druhej strany, jestli tam nejsou nějaký vyztuhy nebo tak něco.

Asi by bylo ideální sehnat jen ten středovej plast z nějaký bouračky, pořádně to prohlídnout a vyzkoušet...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se řešil ovládání stroboskopů, umístil jsem ho zde, ale nevím jestli by se to hodilo i na tohle....

4824-Tlacitlo.jpg

Jinak ten středovej plast sem už měl rozdělanej mockrát, místo by tam určitě bylo, jen nevim jak by se do toho řezalo :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Schreek: Ten panel vlevo pod volantem mě taky napadnul, já mám bohužel (bohudík:) všechny pozice obsazený.

Do toho plastu by se řezalo bez debat blbě, asi by byl i problém vymyslet nějaký rozumný uchycení toho spínače. Právě proto si říkám že by to chtělo sehnat nějakej jeden erární kousek na pokusy. Jestli bude čas a nálada, zkusil bych se stavit někde na vrakáči a sehnat to. Poraď, jak je to tam přidělaný? Kde všude a jak to drží?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normálně vycvakneš kapličku tím, že jí zatlačíš jakoby dopředu k čelnímu sklu a nahoru. Ne moc prudce, zůstane Ti tam kabel od toho spínače na výstražný světla, tak at ho neutrneš. Pak odpojiš konektor od toho spínače, je to tam jen nacvaknutý.

No a ted už zbývá jen odšroubovat dva torxy, který jsou nahoře, kde ten plast končí (proto si sundaval tu kapličku, aby ses k nim dostal).

Zbytek pomalu od shora dolu tahni k sobě o ono se to vycvaká ven. Nemusíš se ničeho bát :papa

Časem sám zjistíš, že ve 206ce moc šroubků nepoužívali, 3/4 interieru je jen nějakým způsobem zacvakenej do sebe :D

Jinak ted mě napadlo, že vůbec by nemuselo být problémem umístit vypínač někam jakoby na plast co kryje tyč volantu někam poblíž díry na klíček a bylo by to i poruce :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na sloupek volantu nee, to není dobrej nápad. Ve starým Toledu je ten spínač nahoře, vlastně jakoby mezi volantem a budíkama - a kámoš na to děsně nadává :) A z boku by to nebylo o nic lepší, uvědom si jakej pohyb děláš rukou když startuješ. Navíc sou tam páčky blinkrů a ovládání rádia, to by nebylo to pravý ořechový. Teď navečer sem ještě kousek jel, nad tím rádiem by to bylo luxusní umístění, krásně po ruce.

Mě zas napadlo jen někde škvírou mezi plastama vytáhnout kabely a jen to nějak zvrchu přichytit na plast, aniž by se cokoliv řezalo. Funkci by to splnilo, ale hádám že by to vypadalo dost k svini. Musím taky mrknout po tlačítkách, třeba mi padne do oka něco co by na palubce nevypadalo rušivě :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pe.Tr: Do tapecu bych nešel. Kolem madla je to v kůži a ty plasty kolem, no nevim. A nejspíš by to taky nevypadalo nic moc. I když mrknu na to ještě a posoudím.

@Schreek: To už mi na mysl taky přišlo, ale zase sem to musel zavrhnout :D Vlevo je ručka, vpravo zapalovač, zrcátka, okna, pak taková mělká prohlubeň a střecha. Víc dopředu to nemá cenu, to bych si nepomohl (naopak), dál dozadu už to taky nemá význam. Leda někde do tý prohlubně - je tvarovaná do "L" - táhne se pod ručkou a zahejbá do volnýho prostoru mezi ovladač oken a střechy. Ale tam sem tak nějak zvyklej mít hozenej hadr, bojím se abych to nespínal někdy omylem.

Copak nápady by byly, spíš sem myslel jestli už to někdo neřešil a nevyřešil. Že bych byl jedinej koho součaný umístění štve :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ke klíčkům ne, to by bylo zase pod volantem a blbě dostupný :bojim:D :D

Aby to nedopadlo jak s dálkou k rádiu. Chvilku ležela vzadu mezi sedačkama v takovým tom kastlíku co je na konci středovýho tunelu, až se jednou uvelebilo ve schránce před spolujezdcem a jestli sem ho někde nevyklepal, tak si tam hoví dodnes :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ho používám k poděkování za uvolnění cesty po předjetí a při dojezdu ke koloně. Na STK mi to zapínali. Jo a taky se to hodí, když ti dojde benál. Než rozšroubuješ kanystr, aby ti někdo s Š 100 nepřistrčil ke kanystru svoje víčko :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...