Guest Blaza Odesláno 19. září 2007 Odesláno 19. září 2007 Zdravím, nedávno jsem koupil Peugeota 206 r.v.99 Vše je celkem v pořádku, ale mám jeden větší problém. Auto za jízdy občas chcípne. Nemá na to vliv počet ujetých kilometrů. Někdy chípne po 10km někdy po 50km, ale jindy jede v pohodě a nestane se vůbec nic. Měnil jsem palivový filtr a benzínovou pumpu, ale problém to nevyřešilo. Nevíte někdo co by to mohlo být? Motor: 1,4i [upravil dne 19/9/07 Blaza] Citovat
piloun Odesláno 20. září 2007 Odesláno 20. září 2007 Měl jsem podobný problém: 1 možnost, vadný potenciometr; 2 možnost (můj případ) vadný snímač tlaku v sání. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 20. září 2007 Odesláno 20. září 2007 Nedávno jsem to řešil. Ale ani nevím čím to nakonec bylo. Výměna baterky, kompletní čištění všech čidel. Utěsnění sání a výměna děravých svodů výfuku. Opravdu nakonec nevím čím to bylo :-) Citovat
olda Odesláno 20. září 2007 Odesláno 20. září 2007 Měl jsem stejný problém,měnil jsem kde co a nakonec to bylo ucpaný sítko v nádrži:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.