Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změny v jádru managementu Peugeot


michal 206

Recommended Posts

Praha 13. října 2003 - ve společnosti PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. došlo v průběhu měsíce září ke změnám ve struktuře organizace managementu. Funkci obchodního a marketingového ředitele nově zastávají pánové Jêrome-Pierre Bonamy (ředitel marketingu) a Alexej Kiriakovský (ředitel obchodu). Obě dvě pozice byly původně zastoupeny jednou osobou.

Vzhledem k pozici značky Peugeot na českém trhu a k ambiciózním cílům, kterých by v nejbližších letech ráda dosáhla, se ukázalo jako velice důležité zkonsolidovat pozice posílením vlastního managementu. Nová struktura organizace managementu umožní značce stát se opravdovým partnerem své obchodní sítě a zároveň poskytnou svým zákazníkům kvalitní služby. Rovněž z tohoto důvodu byla pozice obchodního ředitele záměrně obsazena Čechem. Původní pozici obchodního a marketingového ředitele zastával do začátku září pan Georges-Henri Chambaud, který se nyní vrací do společnosti Automobiles Peugeot ve Francii.

Jêrome-Pierre Bonamy (48 let), nový ředitel marketingu společnosti Peugeot, pracoval před příchodem do České republiky jako odpovědný pracovník projekčního oddělení na Exportním ředitelství Automobiles Peugeot pro Evropu v Paříži. Diplom získal na Institutu studií mezinárodních vztahů a Institutu průmyslové strategie v Paříži a zároveň získal titul M.B.A. v Centru dalšího obchodního vzdělávání v Paříži. Celou svoji profesionální kariéru zasvětil světu obchodu a marketingu v mnohonárodních společnostech jako jsou Mercedes Benz, General Electric, Ciba Geigy a od roku 1997 začal pracovat pro PSA Peugeot Citroën Automobiles. Jerôme-Pierre Bonamy je otcem 3 dětí, je náruživým čtenářem a obdivovatelem architektury a aktivně se věnuje námořním sportům.

Alexej Kiriakovský (36 let), nový ředitel obchodu, doposud zastával funkci zástupce obchodního a marketingového ředitele. Ve společnosti Peugeot ČR pracuje od roku 1997, předtím zastával funkci ředitele dealerství Škoda a Seat ve Dvoře Králové n. Labem. V oboru pracuje jedenáct let. Kiriakovský vystudoval obor automatizované systémy řízení na VŠZ. Je ženatý a má dceru. Mezi jeho záliby patří fotografování, sportovní střelba, tenis a četba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...