Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ručička palivoměru cestuje v zatáčkách


jp

Recommended Posts

Ahoj všichni. Mam zajímavej problém, už se tady na to někdo ptal, ale odpověď žádná. Lítá mi ručička palivoměru, ale tak nějak jinak než kdyby měl být studeňák v budíkách. Když jedu do pravé zatáčky ručička palivoměru jde do prava, když do levé tak do leva. Pokud jedu do kopce ručička klesne, když z kopce stoupne. Někdy se pohybuje tam a spátky jako, když měří rozpohybovaný benzín v nárži. Pokud jedu po rovině je vše v pořádu a ukazuje hladinu jak má. Přijde mi že je to tak v pořádku a celkem logické, jenže to přece nemá dělat. Jak je to v autě vyřešeno, aby nelítala ručička palivoněru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne pokud jedu po rovině je všechno v pohodě, ručička se ani nehne. Když zabrzdim ručička palivoměru jde nahoru, když přestanu brzdit vrací se zapátky. Stejný jako v těch zatáčkách. Je to naprosto plinulý. Klidně mě opravte, soudim podle toho co to dělo mě při studeňáku, ručička lítá rychle nahoru a dolu nebo drží na jedom místě. Mě u toho palivoměru nikdy ani nekmitla. Vše se děje plynule podle toho kam je auto nakloněno, nebo podle toho kam působí odstředivá síla. Musí tam docházt k nějakému přelévání paliva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Georginho_cz406

Zatím se budíky nepájel. Přece, když to jednou kvalitně zapájím, tak proč bych to měl předělávat po půl roce? Čím by to mohlo být?

No to taky nevim, mě to udělalo přesně po pul roce taky, myslím že je to cínem, ale to poznám časem. Puvodní cín jsem odsál a nahradil novým
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...