jaragi Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Mám problém s venkovním teploměrem u P406 r.2000. Venkovní teploměr se zbláznil, a ukazuje po zapnutí klíčku dvě čátky, po chvíli ukazuje -30 a pomaličku to vystoupá někdy "až k nule". Je chyba v elektronice nebo v čidlu? A kde ho mám hledat? Citovat
Fusion Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 V pravým zrcátku mám dojem ale zkus vyhledat, bylo to tu moooc krát. Citovat
Přema Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 V pravým zrcátku je ze spoda takový čudl a to je von.. v levým není.... Citovat
jozefsv Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 problem v cidle v pravom zrkadle.to iste som mal ja.mne to zacinalo na 35 cca askoncilo to pri 70 a potom ciarky.kup novy a vymen ho Citovat
jaragi Odesláno 6. září 2007 Autor Odesláno 6. září 2007 Tak na to půjdu kuknout a budu shánět náhradu. Nějaké nápady jsem nakonec našel ve starších příspěvcích. Dík za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.