Chepp Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Dneska poprve nevim jak se to stalo... ale P406 break... new model stribrny... v olomouci... olomoucka spz.... jel za mnou... a potom sem odbocoval a vsimnul si nalepky..... tady nekdo takvoej byl... ale nevim kdo... asi si miho breaku nevsimnul... nalepka neni moc videt. Citovat
peugeot09 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Stejně sem nemá cenu cokoliv psát. Ty lidi se stydí, bojí, nebo je to prostě nezajímá. V neděli k večeru jsem od Čakovic směrem na Letňany předlítával krásný zelený 406 Coupé s podznačníky klubu a ten člověk se stejně doteď neozval... Citovat
shwaara Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Já pořád čekám, až někoho s nálepkou potkám a stále nic, přitom Peugeotů jezdí tolik.... Ale já mám jen podznačník vzadu, takže mě asi nepoznáte... leda podle majáku Citovat
KingSpade Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 často potkávám světle modrou 306ku od člena jménem chuck11 Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Stejně sem nemá cenu cokoliv psát. Ty lidi se stydí, bojí, nebo je to prostě nezajímá. V neděli k večeru jsem od Čakovic směrem na Letňany předlítával krásný zelený 406 Coupé s podznačníky klubu a ten člověk se stejně doteď neozval... Problém může bejt v tom, že třeba někdo tohle vlákno nesleduje, nebo o něm ani neví a nebo má auto s logem Peugeot-Clubu už nového majitele, který členem klubu není nebo je členem klubu, ale nechodí na fórum atd... Citovat
pavloucha Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 dnes silnice č.13 Klášterec nad Ohří 15:20 nádherný žlutý 406 coupe 5U5 84XX.... [upravil dne 16/6/10 pavloucha] Citovat
Lentilka Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 ja nalepku na autě viděl jen jednou, někdo od zlina potkal jsem ho za přerovem s bilou 406 pak prej stala v olomouci v servisu, ne v pežotu ale v tom vzadu (nevim jak se to jmenuje) dela pežo citron je to za stadakem na unicov asi... taky se nikdo neozval, a co jezdim po olomouc tak na me taky nikdo nemaval asi:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 ja naposled maval na nekoho 24.12. na jizni spojce, i jsem dostal odpoved, ale spechal jsem mocne :-) ani nevim kdo to byl :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 jooooo takhle, ale coural jsi se, vezl jsi urco kapriky ja jel za zamestnanci objetků, aspon se tam zastavit, kdyz musi byt v praci, poprat, pokecat a mazat domu, cistych 350 km na stedry den, vc. kapirka a salatku pro kazdeho meho zamestnance Citovat
Andreww Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Je tento krasavec někoho z klubu? Jedná se o P 205 cabrio Roland Garros. Stál v úterý 15.6. před Klokanem ve Val. Meziříčí. A byl moc heeezký Citovat
Andreww Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 ... [upravil dne 22/6/10 Andreww] [upravil dne 22/6/10 Andreww] Citovat
Stifler Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Chtělo by to tady trošku sloučit vlákna, snad se o to admini postarají. Nejstarší vlákno o této tématice je asi toto: http://www.peugeot-club.com/topic/23282-potkal-jsem-klubaka/ Citovat
shwaara Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Už jsem se rozhod Protože jste na mě za celý rok a kus ještě nikdo nebliknul (jako přátelský pozdrav bez prostředníčku), tak sundám zadní klubovou podložku a RZ přilepím. Myslím, že to bude vypadat líp. Včera jsem zas potkal asi 40ks pěkných 406 a nikdo nic. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 jezdim kazdou chvili, a zatim jsem chytil jen neona, a plaze Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: shwaara Už jsem se rozhod Protože jste na mě za celý rok a kus ještě nikdo nebliknul (jako přátelský pozdrav bez prostředníčku), tak sundám zadní klubovou podložku a RZ přilepím. Myslím, že to bude vypadat líp. Včera jsem zas potkal asi 40ks pěkných 406 a nikdo nic. A já jsem ještě 607 s podložko SPZ či samolepkou P-C nikdy nepodkal a že mám možnost;). Ale to bude tím, že v budějovicích moc nejsi, viď. Jinak bych zablikal;):D:D:D Citovat
shwaara Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Byl jsem tam teď na weekend a stál v Opletalce Ale je fakt, že tam moc nebývám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.