Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska poprve nevim jak se to stalo... ale P406 break... new model stribrny... v olomouci... olomoucka spz.... jel za mnou... a potom sem odbocoval a vsimnul si nalepky..... tady nekdo takvoej byl... ale nevim kdo... asi si miho breaku nevsimnul... nalepka neni moc videt.

Odesláno

Stejně sem nemá cenu cokoliv psát. Ty lidi se stydí, bojí, nebo je to prostě nezajímá. V neděli k večeru jsem od Čakovic směrem na Letňany předlítával krásný zelený 406 Coupé s podznačníky klubu a ten člověk se stejně doteď neozval... :roll:(

Odesláno

Já pořád čekám, až někoho s nálepkou potkám a stále nic, přitom Peugeotů jezdí tolik.... Ale já mám jen podznačník vzadu, takže mě asi nepoznáte... leda podle majáku :D

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Stejně sem nemá cenu cokoliv psát. Ty lidi se stydí, bojí, nebo je to prostě nezajímá. V neděli k večeru jsem od Čakovic směrem na Letňany předlítával krásný zelený 406 Coupé s podznačníky klubu a ten člověk se stejně doteď neozval... :roll:(

Problém může bejt v tom, že třeba někdo tohle vlákno nesleduje, nebo o něm ani neví a nebo má auto s logem Peugeot-Clubu už nového majitele, který členem klubu není nebo je členem klubu, ale nechodí na fórum atd... ;)

Odesláno

ja nalepku na autě viděl jen jednou, někdo od zlina potkal jsem ho za přerovem s bilou 406 pak prej stala v olomouci v servisu, ne v pežotu ale v tom vzadu (nevim jak se to jmenuje) dela pežo citron je to za stadakem na unicov asi... taky se nikdo neozval, a co jezdim po olomouc tak na me taky nikdo nemaval asi:D

Odesláno

ja naposled maval na nekoho 24.12. na jizni spojce, i jsem dostal odpoved, ale spechal jsem mocne :-)

ani nevim kdo to byl :-)

Odesláno

jooooo takhle, ale coural jsi se, vezl jsi urco kapriky

ja jel za zamestnanci objetků, aspon se tam zastavit, kdyz musi byt v praci, poprat, pokecat a mazat domu, cistych 350 km na stedry den, vc. kapirka a salatku pro kazdeho meho zamestnance :)

Odesláno

Už jsem se rozhod :) Protože jste na mě za celý rok a kus ještě nikdo nebliknul (jako přátelský pozdrav bez prostředníčku), tak sundám zadní klubovou podložku a RZ přilepím. Myslím, že to bude vypadat líp. Včera jsem zas potkal asi 40ks pěkných 406 a nikdo nic.

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Už jsem se rozhod :) Protože jste na mě za celý rok a kus ještě nikdo nebliknul (jako přátelský pozdrav bez prostředníčku), tak sundám zadní klubovou podložku a RZ přilepím. Myslím, že to bude vypadat líp. Včera jsem zas potkal asi 40ks pěkných 406 a nikdo nic.

A já jsem ještě 607 s podložko SPZ či samolepkou P-C nikdy nepodkal a že mám možnost;). Ale to bude tím, že v budějovicích moc nejsi, viď. Jinak bych zablikal;):D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...