Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Miluju své auto!


M.a.R.i

Recommended Posts

Už sem najel 9tkm od poslední opravy, kdy se měnilo těsnění pod hlavou, už sem si říkal,jak auto šlape jak švýcary, tak sem mu chtěl dát nějaký dárek v podobě, dvd/tv rádia+ LCD na strop, vymáčknutí důlku na kapotě + přeleštění laku. Dneska jsem vezl auto k mechanikovi,aby vyměnil brzdovku a dotáhnul ručku. Jak už sem si zvyknul,tak na mém autě nejde nic jednoduše. Mechanik mi za hoďku volá: "Zadní pravý třmen v pr**li, manžeta na pravém předním kole v pr**li, spodní čepy v pr**li ( mám na nich najeto 20tkm!!!) + nějaký tyčky či co vepředu v pr**li (cinká to na nerovnostech). Příští týden vezu auto na dotáhnutí hlavy, mám z toho docela vítr, neboť jsem to měl přivez po 4tkm a už sem najel přes 9tkm, tak čekám nějako bombu v podobě další výměny těsnění a dalších 8klacků v trapu. To nemluvím o tom,že sem chtěl nechat zavařit dirky na svodech a přestříknou kousek střechy u antény.

I LOVE PEUGEOT :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počítám že ke konci roku se pořizovací cena + náklady na opravy a úpravy vyšvihne na 200k. No neberte to, když auto vypadá tak jak vypadá :super

To auto mi asi vyhlodává mozek, neboť sem i rád,že se bude dělat třmen + kraviny na překu, neboť budu mít radost,že je další závada odstraněna. Jenom abych byl v odstraňování závad rychlejší, než auto ve vytváření :papa:potlesk:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo kamaráde, zvykej si. Máš prostě Francouze a tam není nikdy nic jednoduchý. Já měnil na Míčko zadní brzdový třmeny, protože nechodila ručka a když už konečně bylo vše OK tak si postavil hlavu brzdovej válec:D Čekal jsem že zasáhne pověstný pežotí SRS systém o ono nic, tak holt ten válec budu muset vyměnit.

(pro neznalé SRS systém u peugeotu = self repair system:D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:(:(:(:(

Jsem na to taky tak, ve firmě máme "rezervní auto" 405TD kombi, a protože málo jezdí (a střídá řidiče), tak víc opravujeme než jezdíme. Blbé je, že: auto už má moc roků, občas stojí týden nebo dva, bůhvíkolik má skutečně najeto...

Ale je to 405, prostě miláček.:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...