Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pravděpodobný zdroj vrzání palubovky


vitin

Recommended Posts

Tak jsem tady někde psal že mi divně práská v palubce při rozjezdu a o tom, jak jsem to odstranil. Bohužel celkově palubovka vrzala jak u Peugeota, každý hrbol, každá nerovnost na silnici byla slyšet a já doslova trpěl. Nejvíc jsem se styděl když jsem někoho vezl a on si vychutnával jak je auto tiché, věděl jsem že až přijde hrbol, bude mluvit jinak, nebo spíš trapně mlčet.

Vyhodil jsem rádio, na pravé straně v tunelu je 10ka zajišťovací šroub airbagu, který jsem vytočil a vytáhl pojistku na pružině, současně vypáčil airbag ven a celou plechovou kostru zevnitř i s obrubama, na kterých sedí airbag na palubce jsem natřel olejem. Na pravé straně airbagu jsou dva plechové výčnělky které jsou vsunuté do silonových pouzder, ty jsem potřel vazelínou. Nic jsem nepodkládal a namontoval to zpět. Totálně naštvaný bez valného očekávání že to mělo nějaký smysl jsem houpl do auta a jel to projet po místních tankodromech a musím říct, že jsem si radostí pískal! Ani jedno vrznutí, jen tiché poklepnutí voňavky v kastlíku. Já nevěřil svým uším, chlapi to si nedokážete představit, co to je za nádheru jet po rozbitých silnicích bez zvukových efektů v palubovce, je to symfonie!

Pak jsem to ještě jednou rozebral abych zjistil co bylo příčinou, zdá se že to je hrana kolem airbagu, kde dosedá koženka airbagu na koženku palubky. Po namazání je po vrzání. Tak snad to někomu pomůže taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...