Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny, mam mensi problem: nikdy jsem nesundaval tapecirunk na my 306. Zacal mi vrzat mechanismus centralu v zadnich dverich a tak bych se na to chtel mrknout. Jenze nejak nemuzu prijit na to, jak se sundava tapecirunk a docela nerad bych nekde neco urval nebo zmršil. Urcite jste to uz nekdo sundaval. Poradite mi, pls?

Predem diky vsem!

Odesláno

jsou tam 2 nebo 3 srouby, ty musis vyndat, pak sundas ramecek kolem packy na otvirani dveri a ovladac na el. okna(odpojit konektor).. dale uz bys to mel jen vycvakat z tech cudlu co jsou tam jen nacvakly..

Odesláno

No mne tieez vrzga central. Dal som uz aj dole tapacier ale neviem sa nijako dostat k motorceku. Poradte ako ho vibrat a co ho drzi?

[upravil dne 26.8.2007 Mahel]

Odesláno
Původně zaslal: Mahel

No mne tieez vrzga central. Dal som uz aj dole tapacier ale neviem sa nijako dostat k motorceku. Poradte ako ho vibrat a co ho drzi?

[upravil dne 26.8.2007 Mahel]

Tak se mi podarilo sundat tapecirunk, ale na ten motorek kaslu. On normalne chodi, jen tak jako rachta. Takze dokud bude chodit, nebudu to resit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...