Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ta francouzská policie se ale má a zvlášť Juli, neohrožená žena zákona. Začínala se 405 pak přešla na 406 a teď honí zločince v 407.

post-0-14109596278557_thumb.jpg

Odesláno

Jo je to pěknéj seriál. Taky rád na něj koukám.. Pěkný auta,slečny... Jo frantíci se maj..:super

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Hlavně je tam vidět spousta pežotů a to jakýhokoli typu

[upravil dne 26/8/07 Vertex]

Seriál super, asi už jsem viděl všechny řady krom tý nový.

Viděl jsem tam 505 starý model, 504 pick up, no 205 je tam jako blázen...

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: aka

to vetsinou jeste spim :D:D

Protože večer moc paříš. Viz neoficiální sraz v Krušných horách - hotel Svahová

No jo, to je hold Aka. Teda slečno, měla byste se nad sebou zamslet, vstávat okolo poledne...

Odesláno

Jojo na seriál je to docela dlouhý. V jednom z mnoha dílů a neni to tak dávno honili zločince v 306 kombi. V takovejch úzoučkejch uličkách to bych nikdy nevěřil co ta 306 dokáže. Já se asi moc bojim

Odesláno

vertex, marcel: jeeeee, clovek se s vami jednou veseli a vy mu to hned predhazujete :D jinak dobre rano :D:D:D a zamyslet se nad sebou asi nebudu :)

Odesláno

jen vemte že jde taky s dobou,kdy jsou první díly a poslední,přeci nebude jezdit 15 let s jedním autem

Odesláno
Původně zaslal: dixi

jen vemte že jde taky s dobou,kdy jsou první díly a poslední,přeci nebude jezdit 15 let s jedním autem

No jasně, a ti policajti se po těch lumpech nahoní, takže furt musejí mít nové...

A v prvním dílu, v tom úvodním, jsem tam viděl majestátně stát 604ku...

Odesláno
Původně zaslal: aka

vertex, marcel: jeeeee, clovek se s vami jednou veseli a vy mu to hned predhazujete :D jinak dobre rano :D:D:D a zamyslet se nad sebou asi nebudu :)

Asi se s námi budeš muset poveselit znova, a pak o tobě třeba budeme mluvit úplně jinak... :D

Odesláno

Tedka jsem s časáku četl, že francouzská policie tedka vyřadila ze svejch služeb Peugeot 307 a Rencky Megany a nakoupili Subaru Imprezi Jooo jooo frantici se maj:papa:papa

Odesláno

Protože večer moc paříš....hotel Svahová

Zašel bych někdy zapařit s pežoťákama pežoťačkama a můžem pokecat třeba o juli......???:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...