Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mlží se světla NEW model


sheep

Recommended Posts

Tak mam neprijemny problem,nejdrive se mi zacala zevnitr rosit jedna mlhovka tak jsem si myslel ze se na to mrknu jestli neni nekde praskla a nezateka do ni protoze to bylo vzdy po desti.Jenze jak koukam tak mi to zacalo delat i predni svetlo a dost.Bocni blinkry v blatnikach vypadaji taky.Ted teda nevim co stim protoze spatny svetlo i mlhovka snad neni,nevite nekdo jestli je zezadu pro vymenu zarovek nejaky tesneni.Nebo jestli nekdo nemel takovy problem.Nechce se mi zrovna jen tak rozebirat vsechny svetla a zjistovat odkud to tam leze.Diky za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo dnes to jdu delat,ale me je jen divne ze to dela bocni blinkr v blatniku jedno svetlo ve predu a mlhovka to je dost divny.....no ale dobrej tip s tou odtokovou hadickou cetl jsem nekde ze muze byt ucpana...ale to predni svetlo nevim,nevim.Na bocni blinkry kaslu je tam jedna kapka a jen diky tomu prednimu svetlu jsem to zpozoroval jinak to videt neni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to sa ti zacne zrazat vlhkost ktora sa tam dostane, pri dazdi alebo umyvani auta, mne to tiez robilo. Tak som vybral cely PP reflektor a kedze bol po buracke zvarany plastovou zvarackou. Tak som to presilikonoval dva razy a odvtedy to drzi.

Prvykrat to nezabralo ale druhy uz hej. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak jsem to prozkoumal a zatim jsem nasel spatny tesnici gumy,tak jsem je vymenil.Jsem rad ze se mi snazite pomoct,ale ptal jsem se na to kdo by vedel proc se svetla mlzi zdrava,o tom ze je mam praskle nebo jinak poskozene jsem nepsal ale i tak diky za odpoved.To ze je svetlo praskle nebo poskozene je moznost aby tam tudy vnikala voda vymenil jsem tesneni a pokud se bude mlzit dal tak uz nevim.Chtel jsem se zeptat jestli se da rozebrat predni plexi z toho svetla?Protoze mi napada jestli netece tam tudy.Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Rekl bych ze je vse vyreseno,mlhovka byla ze zhora trochu praskla to zpravilo trochu silikonu.Na svetle jsem vymenil tesneni,koupil jsem stejny rozmer ale vetsi sirku.Pro jistotu jsem svetlo vyndal a oblepil vsechny spary.Je to tam tyden a vse je ok..

Takze vyreseno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

jeste k tomuhle problemu, pokud se nekomu rosi predni svetla, at nekupuje hned novy tesneni, staci to tesneni natrit olejem, treba i fritovacim, tak to delaji v pezot servise :-) vim to od znamyho :-). Ta gumicka jakoby lehce seschne, jakmile to namazes, tak se zase v pohode prisaje a tesni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...