Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik za sedačky? Kliky dveří starý x nový model


M.a.R.i

Recommended Posts

Včera jsem si jel pro kožené sedačky, byl sem domluven s prodejcem, že si nechá moje staré a cena za jeho sedačky bude o 500 nižší. Ale když sem přijel na místo (150km daleko), tak je nakonec nechtěl. Myslel si,že budu mít nějaké staré potrhané kožené, a ty moje světlé se mu tam nehodily. Měl sem v autě dva spolujezdce,tak sem byl nucen tam sedačky nechat, kromě spolujezdcovo. A teď mi docela vrtá v hlavě, jestli jsem dost neprodělal. Jakou mají tak cenu světlé sedačky z SRi, nový model?

Kožený sedačky sem vyndaval z jednoho míčka 4x4 a moc se mi líbily chromované kliky dveří. Akorat,že nebylo moc času,tak sem je nakonec nevyndal,ale domluvil sem se s majitelem,že mi je pošle poštou. Jsou kliky dveří ze starého modelu stejné jako v novém? Je ten chrom origo nebo je to nějak dodělávané?

[upravil dne 21.8.2007 M.a.R.i]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chromový kliky ze starýho modelu do novýho dáš v pohodě - je to origo a myslím, že se to dělalo jen u čtyřkolek. Jinak otázka, jestli jsi neprodělal záleží hlavně na tom, kolik jsi za sedačky dal, protože mikroplyš už je takřka bezcenný (max do 1000,- a poptávka je minimální). Kdybys chtěl k sedačkám černé tapecy, tak je mám a na ropise je mladý už asi dávat nebudu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Neon: Sedačky jsem koupil za 3000, ale nejsou v elektrice a dokonce ani nemají vyhřívání,ale v hezčím stavu sem ještě žádné neviděl. Nikde nejsou prasklý, švy jsou v pohodě, prošoupaný taky nejsou, ani řidičova! Mají opěrky vzadu a loketní opěrka je i vepředu. Ten člověk mi taky říikal,že tyhle sedačky se dávají zadarmo,ale možná bych je za 500 nebo výš prodal někomu třeba do škodovky nebo podobně,ale už se mi tam pro ně nechce. Byla jich škoda, byly fakt v hezkým stavu. Kolik by si chtěl za ty tapece? Vzadu je díra na kličku nebo ne? Jsou takx z koženky jako na Míčku 4x4? Nebo jsou z kůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty tapecy jsou z černý (nebo hodně tmavě modrý) mikroplyše. Ještě jsem neviděl celokožený tapecírunky;) Představ si to moje bez dřeva v černý barvě;) Jo a mám takovej pocit, že byly na auto se všema el. oknama, ale jistej si tim nejsem...

P.S.: A nahoď fotky, soukromníku!:D:D:D (i ty bixenony;))

EDIT: Upravuju to lehce nahoře, chybička se vloudila:mad:

[upravil dne 21/8/2007 Dundee]

post-0-14109596255834_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Dundee, Pája: V tý čtyřkolce ty tapecy vypadaly jako kožený,ale naomak to byla koženka,nebo nějaká gumolátka :myslim.

Fotky interiéru nahodím až tak v půlce září, ještě se bude ladit :D Bixenony na autě ještě nejsou, není vůbec čas, samá práce a do toho zkoušky.

to Neon: Poslal by si mi foto jak ty tapecy vypadaj?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SM je koženej NM je plyšák. I to moje je plyšák a dám Ti to za odvoz i s tím popelníkovým deklem (nebo mi koupíš jednu desítku :-)). Fotky Ti udělám během týdne, nebo příštího - mám teď celkem málo času a když jsem na bytě (kde je mám) zajímám se spíš o rekonstrukci, než o jiný věci, co mám ve sklepě, ale určo se domluvíme.

Jinak 3000 je dobrý a jestli Ti odešetl 500 za tvoje, tak 2500 si můžeš gratulovat. Jenom, jak jsi říkal, že to není v elektrice, tak tu mám šasí na řidičovu sedačku v elektrice (z těch samých, jako máš ty) ...:mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedačky mě vyšly na 3000 + cesta, 500 mi nakoncec neodečetl, neboť se předtím domníval,že budu mít nějaky starý kožený. Obyč hadrový nechtěl. Proto sem zakládal tohle téma, neboť se mi rozleželo v hlavě jakou mají tak cenu obyč sedačky a bylo mi líto,že jsem mu je tam nechal, dost jsem se o ně staral.

S tou šasí, to je železná konstrukce s elektromotorkama a pojezdama? To asi bude dost velká pakárna to předělat ne? A ve 405 byly elektrický jenom řidičovo a nebo i spolujezdcovo sedačky? To šasí má i vyhřívání? Psal sem ti SZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: M.a.R.i

S tou šasí, to je železná konstrukce s elektromotorkama a pojezdama? To asi bude dost velká pakárna to předělat ne? A ve 405 byly elektrický jenom řidičovo a nebo i spolujezdcovo sedačky?

Já mám sedačky elektrický obě dvě (seřiditelný ve všech směrech). Jinak co si pamatuju, tak to Neonovo šasi je i s motorama, ale dobastlit kabely k ovládání asi nebude na chvilku;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dundee: je to i s čudlíkama pro ovládání ... napojíš do toho jenmom proud a už jezdíš ... ;) Nabastlit to nebude problém, jemon Ti to bude jezdit nahoru a dolů a dopředu a dozadu, protože na náklon beder bys musel sedačku rozebrat, ale motorek mám taky, tak si kdyžtak může M.a.R.i vyhrát ... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Dundee: S tou výbavou už mě fakt štveš! :P JOKE. Je vůbec v autě něco co nemáš? Nechtěl by si něco z auta rozprodat? :D

To Neon, takže pokud nebudu potřebovat ty bedra/ sedačku se mi opravdu nechce rozebírat,abych ji nějak neponičil/ tak stačí jenom odšroubovat spodek? To by bylo super. A čudlíky k ovládání jsou umístěny vedle ručky?

[upravil dne 23.8.2007 M.a.R.i]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M.a.R.i : Tak sis neměl kupovat SRi v základu,ale zkusit najít nějakou 405STi:D Jenže hledat STi nebo STDT je stejný jako hledat v džungli bílou homosexuální gorilu:D:D:D

EDIT: Já to STi už hledám taky pěkně dlouho:bojim

[upravil dne 23.8.07 Mefisto86]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M.a.R.i: Občas bych uvítal ABS nebo tempomat, ale dá se žít i bez toho:D:D:D

Mef: Je to už dýl, ale jedno STi bylo v bazaru na Vrábí (Brandýs n. Lab.), ale asi bylo po ráně, protože mělo minimálně přední nárazník klasickej a navíc vevnitř nebyly kožený sedačky, ale mikroplyš (zbytek ale byl STi- dřevo, volant, klima atd.);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Dundee: Nemáš ABS jo? To si mě potěšil, tak to se dá považovat tvoje výbava za "soušl edišn" :D.

to Mefisto86: Pěkná, kdybych o ní věděl před rokem a půl... A stejně se mi auto zamlouvá víc a víc, už sem vyměnil větrák,tak už si ráno sednu do auta, hned si zatopim, lebedím si v kůži a do toho auto jezdí líp a líp, po tom co se měnilo těsnění pod palicí, akorát už sem na tom najel 8000km a ještě sem jí nenechal dotáhnout :mad:, není čas:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Mefisto86

Dundee: Ty nemáš ABS???:o Já myslel, že STDT je to samý co STI jen je to nafta. To se docela divim když to byla vyšší výbava neš SRI.

Jelikož ABS bylo příplatkový, tak nějakej Belgičan radši vyhodil prachy za alarm než za ABS. Nikdy jsem káru s ABS nevlastnil, tak mi to neva a navíc ve 405kách je prý ABS dost citlivý a zabírá i v situacích, kdy by nemuselo:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...