Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čirá optika na 406


Scratch

Recommended Posts

Ahoj, chci si udělat takový průzkum mínění. Mám čirou optiku na mém pezotu, chrom - lexus styl a tak nějak uvazuju o tom, ze je asi vymenim z5 za seriovky, ale chtel bych znat nazor nejpovolanejsich, tedy vas, tak mi ho prosím sdelte, dekuji :-)

post-0-14109596254158_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, tak zatim to je 3:1, uvidime, jestli se jeste nekdo vyjadri. Jinak diky za nazory, ja to mam doma tak, ze me se asi vic libi seriovky, ale mlady zase ty ciry :-)

to Blizzard: aparatura hraje dobre, nereklamoval jsem, spis jsem poladil nastaveni a bylo to prebasovany

to Hasis: subaru impreza WRX 2,0 Sti rv 1997 195 kW, nebo rv 2000 180 kW, jo, ty auta jsou pekny, ale predrazeny a vetsinou vylitany. Pokud narazis na kridlo, tak to je kopie z mitsubishi lancer EVO (nevim kolik)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kupoval jsem je ve chvili kdy jeste nebyly v cechach, kazdopadne to jsou 16" a vysly na 21 000 a 17" staly neco kolem 30 000, takze to uz na me bylo dost, zvlast, kdyz bych mel kupovat jeste adekvatni pneu :-), diky za pochvalu. Velky kola jsou velky kola, ale i ty 16 slusej, porad lepsi nez si kupovat 17 alessia, dezent apod. (snad nikoho neurazim). Chtel jsem puvodne momo corse black, ale na palmovce (krenek) jedine s podlozkama, tak jsem si radsi koupil drazsi kola, ale sedej. Kazdopadne - je to jedno - podlozky pujdou aspon na zadni kola po zime, udelame zabaka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze to vyhrajou origo, ale narazil jsem na velky problem, a to je to, ze pri vyndavani origo svetel jsem vyhodil tesneni a ted jsem s hruzou zjistil, ze se neda koupit novy tesneni, ale cely svetla, coz teda uprimne receno, je strasne nefer, protoze gumicka za 35 Kc, oproti svetlu Za 5000 je docela vopruz. Takze pokud byste nekdo to tesneni, nebo navhr jak to vyresit, tak bych ho uvital, protoze nyni sedim skrousene v kresle a rikam si: "proc ja idiot tam cpal ty tuningovy lampy".

to hasis: s evem souhlasim, nadherna kara, ale bohuzel ani evo ani impreza nejdou ve meste pod 20 litru na sto :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky za napady, vrakac zkusim :-)

jinak ta moje 2,2 jezdi po praze za 9,5 pri rychlejsi jizde rano do prace, dalnice je do 130 cca 6,5-7,5 pri 180 11,5, a celkove mam prumer na prijemnycz 8 - 8,5 l. Takze na ten motor je to docela v pohode, az necekane

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...