Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

kolik vydrzi orig. plato?


Guest bimbo405

Recommended Posts

Guest bimbo405

Chtel bych dat repro do zadniho plata,ale nejak se mi ho zatim nechce menit nebo predelavat,tak jestli nekdo nemate nejaky zkusenosti co plato unese mam strach aby se neprolomilo??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: bimbo405

Chtel bych dat repro do zadniho plata,ale nejak se mi ho zatim nechce menit nebo predelavat,tak jestli nekdo nemate nejaky zkusenosti co plato unese mam strach aby se neprolomilo??

NO moje zkušenost je taková, že se musí zpevnit třeba laminátem a ideálně dotvarovat alespoň 6vrstvami laminovací sady.. je měkký a skáče při vyšší hlasitosti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Vypadáto, že toto téma je již mrtvé(poslední příspěvek 24.8.07), ale přeci: Nevím, jak v ostatních modelech, ale v mojí P306 je v platu zalitá docela mohutná "síť" (rám) asi z 10tky hlazenky. Narazil jsem na ni, když jsem tvořil otvory pro repro. V příspěvku od "poldo306" je fotka s pohledem na plato z vrchu. Tak v těch výstupcích mezi těma jeho repro je právě ona výstuha + kolem dokola. Tudiž plato v 306 se nezlomí, maximálně ohne. Vydrží docela dost, já v něm mám cca 10Kg repro. Plato to přežilo (akorát se nepatrně prohnulo) a začalo při jízdě po neroznostech průžit a rezonovat. Doporučuji ho zespodu vyztužit třeba nějakými úhelníčky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

no ja som jednoznačne za drevo ked som na posledy toto riešil tak som to riešil tak že som cele plato vyhodil išlo o peugeot 205 a podla neho som urobil pevnu dosku presnejšie z drevotriesky odihovanej asi 1.5-2.0cm ako chceš a osadil na pevno predsaj len nepride ku rezonacii a možeš tam dat čo len chceš a drevo najlepšie vedie zvuk tak ide len o dvovtip a fantaziu a tiež či chceš aby malo učel či krasu najlepšie je to však skombinovat hralo to dobre akurat že bolo osadene na pevno to už bola vec majitela ako to chcel riešit vysledok bol usopojivy na take male vozitko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ešte k tejto veci je zname ked nechceš aby prišlo ku tzv. akustickemu skratu rapraku (ako lajkovi ti je to asi jedno lebo je to tažko rozoznat či je v skrate alebo nie ale pri vyžšich vikonoch sa to neda nevšimnut) tak by mal byt čo najpevnejšie osadeny a tiež uzavrety čo ti vlastne sposobuje zadna strana repra teda volny priestor v kufry podla vykonu už potom nastava rezonacia ..neprijemna vec ked si chceš vychutnat hudbu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

no diky ze ste radi ze som v GB ale ja uz njesom rad ze mam 106 :( zda sa mi moc davat peniaze do dynamatu, tak som nalepil vrstvu peny (co sa dava pod plavajucu podlahu) na dvere a dalsiu vrstvu aj na tapacir, a div sa svete, ono to rezonuje stale ... o kufri sa ani nejdem vyjadrovat, to plato uz neni aktualne, mam tam uz original ale z modelu pred faceliftom a podnim tamten kicker ale v bedni s bassreflexom, trasie mi to oknom a aj vsetkymi plastami, hrka mi aj palubovka a to nesrandujem ... ovaly mam pod postelou, mimochodom su to jbl gto 937 a su 2ohm a slabsim radiam to moze vadit, vadilo to aj tomu dvd co je na fotke, tak mam alpine. teraz som sa vidal cestou provokovania miestnych namyslencov v saxach... klakson mam z citronu picasso, vybral som plastovu ruru co vedie k airboxu a zvuk je nadherny, dnes som kupil stroboskopy a objednal originalne hmlovky, je to len 1.1 ale pre srandu to staci, len chrbatu tych 80km denne neprospieva, uz to chce nieco vacsie ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...