Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Synchron také


Guest Pajikr

Recommended Posts

Čau jsem zde nový a hned mám problém. Koupil jsem před měsícem přes bazar Peugeot 307 2.0Hdi 79kW r.v. 2004 combi dovezený z Itálie a po měsíci jezdění mi přestalo jít komplet řazení. Pech je v tom že se mi to stalo s 2 dětma na dovolený v Rakousku v Insbruku a to v pátek večer. Prostě pech jako blázen. Nechal jsem ho odtáhnout do ČR a tady u Peugeota Došek Mělníák mi řekli že oprava bude stát tak 30tis kč že to bude zřejmě synchron že se to stává běžně u těchto typů motorů. Měl by někdo nějakou radu jak to vyřešit prosím ???? Dal jsme před měsícem za toto auto 250tis a to ještě na leasing a nyní mě to má stát už dalších 30tis. Bazar se nějak nemá k tomu že se jednalo o skrytou závadu. Díky za jakýkoli příspěvěk. Díky moc. Pavel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořádně se podívej co máš ve smlouvě napsaný. Reklamovat nemůžeš závady, na které jsi byl předem upozorněn. Za ostatní vady (i skryté) nese odpovědnost bazar. Záruka je ze zákona myslím půl roku, ale nevím to jistě. Hledej v Občanském zákoníku nebo na netu. Vzhledem k tomu, že máš auto na leasing, tak majitelem nejsi ty, ale leasingovka a tudíž to budeš muset řešit jako první s ní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to leasing, ale na uvěr majitelem jsem já špatně jsem to napsal. A je fakt že se bazar cuká že je to prý běžná závada způsobená špatnou manipulací se spojkou a řadící pákou něco jako řazení přs zuby nebo tak nějak jsem to pochopl. Zítra mi d Pegeotvědět jak o doadloakolik bude cea pak uvidim co budu řeši dál. Díky a info. P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peugeota jsem koupil v Liberci v bazaru Auto Partner v Tanvaldské ulici a je fakt že když jsem auto koupil nic nepozoroval, možná je to i tím že jsem vždy měl benzínáky a teď mám prvního diesla, takl jsem tomu tak nevěnoval pozornost. Jinak dnes mi v Peugeotu Mělník vyměřili škodu i s prací na 42tis kč. Mluvil jsem z bazarem a snad to nějak půjde docela se k tomu postavili, tak uvidím v pondělí jak to dopadne. Díky a mějte se. Chtěl bych přijet na ten sraz v září, tak to snad budu mít hotové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já auto kupoval tamtéž. Je pravdou, že můj problém byl proti Tvojemu zanedbatelný (špatně nalepené čelní sklo). Vznesl jsem normální slušnou písemnou reklamaci, domluvili jsme se, opravu mi proplatili. Žádné emoce, žádné nadávky, v klidu. Tak držím palce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...