Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kde odpojim central?


xtrnkovic

Recommended Posts

napis u jakeho auta, to auto si muzes vlozit do podpisu at to nemusis vzdycky vypisovat a kazdej hned vidi na ktere auto se ptas

pokud chces vyradit celej central z funkce tak krome te pojistky je asi nejjednodussi odpojit ridici jednotku - seda krabicka ( u vetsiny aut schovana pod kastlikem spolujezdce vedle vetraku, u 306 pod zadni pravou sedackou )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z jakého důvodu potřebuješ odpojit řídící jednotku? Jinak je napájená z pojistky č. 15. Ta ale napájí ještě vnitřní osvětlení a světlo v kufru. Bude lepší tedy vytáhnout konektor z jednotky. Odklop pravou zadní opěrku a na spodní části přepážky kufru by měla být - tedy já jí tam mám. A hned vedle jsem dal novou ŘJ alarmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam tiez problem s centralom (ked zavriem dialkou alebo klucom hned mi dvere odomkne) a kym sa dostanem do nejakeho sevisu, potrebujem odpojit central. Hladal som tiez centralnu jednotku, ale nenasiel som ju na tu spominanych miestach, tak ma napadlo, ze by som to mohol odpojit z prijimaca radioveho signalu "dialky", no tiez som ho nenasiel (aspon som predpokladal, ze bude pod stropnym svetlom). Nenapada vas nejake jednoduche riesenie, ako to odpojit?

(306 kombi, rv. 1998)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to bych videl na zlamane draty v levych nebo pravych dverich v tom prechodu mezi sloupkem a dverma, zkus se mrknout do te gumove pruchodky jestli tam nenajdes nejake zlomene draty, pokud na prvni pohled ne zkusil bych sundat tapecirunk a odpojit vzdy jeden konektor moturku v pravych nebo levych dverich, podle toho poznas na ktere strane hledat chybu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...