Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Redukce ovládání z pod volantu Parrot


Miras

Recommended Posts

Tam už sem koukal, tohle bohužel nevedou :nevim

Já už to někde potkal, takže by to teoreticky existovat mohlo, ale ty stránky už nebyly snad dva roky aktualizovaný a produkt kódy tam měly nějaký svoje, podle toho sem taky nic nenašel. Asi smolík, ale zamrzí to. Jezdil sem s tím krátce, ale to ovládání z pod volantu je poměrně návyková záležitost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to pořád nechápu.

Copak nejde pořídit neoriginální rádio a koupit redukci tak, aby to fungovalo na originální ovládání pod volantem? Ovládání pod volantem je super věc a je to jax napsal "návykové", ale 2tisíce za redukci se mi platit fakt nechce :myslim Čekám až se toho ujme někdo z klubu a začne dělat redukce s třetinovou cenou - a věřte, že by v tom neměl být problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona ta redukce (za těžký prachy) pořídit de - ale to musíš mít to "správný" auto a pořídit si do něj to "správný" rádio.

Nejuniverzálnější řešení, co sem u Stualarmu potkal je jaký infra ovládátko: Adaptér ovládání z volantu uni odporové/uni IR

Řešení zajímavý, Parrot bohužel mezi podporovanejma značkama není, vyhodit dva litry a zjistit že to nešlape se mi nechce. Budu pátrat dál, třeba na něco narazím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud má Parrot IR ovládání (placku) nějakým způsobem to jde.

Já jsme si dodělal na Blaupunkt Queen MP56. Bylo to jednoduchý. Z lehka rozebrat páčku pod volantem. Předělat tišták uvnitř, aby jeden pohyb páčkou odpovídal jednomu pohybu tlačítka (tzn. odpojit odpory). Pak jsem páčku napojil kablíky na placku (na požadované pozice mikrospínačů) a z placky vyvedl IR diodu nad autorádio. Aby pěkně dopadala na snímač :-)

Chodí pěkně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Taky jsem to u mé 406 řešil, při výměně origo rádia za jiné. V mém případě jsem si pořídil rádio Pioneer se vstupem pro páčkový ovladač, ten vstup je řešen pomocí klasického 3,5mm stereo jacku. Ale musel jsem předělat tišťák v origo páčce a zjistit hodnoty odporů pro požadované funkce. V podstatě to stojí jen čas, finančně tak do 50 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mam ted novou Alpinku CDE-9881 a taky jsem premyslel ze bych rozchodil packu pod volantem. IR prenos me uz napadnul. Od kamose si pujcim original dalku, nahraju si kody a prevadec na packu snad nejak zbastlim. Idelane zjistit jaky format jde do autoradia z toho origo prevodniku tim jackem, pak by to bylo uplne nejlepsi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: MirasCC

Řešení zajímavý, Parrot bohužel mezi podporovanejma značkama není, vyhodit dva litry a zjistit že to nešlape se mi nechce.

Při nákupu na internetu máš 14 dní na bedůvodné vrácení zboží.

Jenom si přečti jejich obchodní podmínky, bude tam asi že výrobek a obal musí být v původním stavu a že ti samozřejmě nevrátí poštovné a možná strhnou něco za starosti s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...