Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dá se vizuálně poznat špatný katalyzátor?


Brandy

Recommended Posts

Tak jem právě sundal poslední dva díly výfuku (od katalyzátoru dál) a zajímalo by mě, jestli můžu nějak odhadnout stav katalyzátoru, když už to mám rozebraný. Katalyzátor je lehce orezlý, ale vypadá zachovale. Když kouknu dovnitř, je tam taková mřížka. Nezdá se nijak ucpaná. Když katalyzátorem zatřesu (v rámci možností, stále je přidělaný na autě), nic v něm nechrastí. Je tedy v pořádku? Existuje nějaká metoda jak to zjistit? Docela bych i řekl, že katalyzátor je původní. Nevypádá to, že by tam někdo dodatěčně vařil jinej. Auto má podle tachometru najeto asi 103 tisíc, ale tomu moc nevěřím. Kolik km tak katalyzátor vydrží?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to popisuješ, tak se zdá, že je v pořádku. Kolik katalyzátor vydrží km, tak to opravdu nevím. Pokud je uvnitř mřížka neporušena a neucpána, nic v něm nechrastí a auto ti jede dobře, tak je v pořádku. Počkej si na další odpovědi, co ti napíší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vacsinou som sa stretol s povodnymi katmi na autach.vydrzia velmi vela km.na jednom aute som mal nabehanych nejakych 280 tkm a vyzeral byt povodny.bol trochu zhrdzaveny a mal po obvode nejake diery , ale kat je dvoj plastovy a diery na vonkajsom obale mu nevadia.pokial nie je z vnutra vysypany a nejak extra predierovany tak si myslim ze vymena je zbitocna.ak si presiel emisnou tak by to malo byt na 100 %.na tvojom mieste by som to neriesil lebo ten stav co popisujes je ok.pockal by som si v buducnosti na emisnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...