Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Cerpadlo ABS 405


Buro

Recommended Posts

Ahoj vsetci!

Vedel by mi niekto poradit?

Mam P 405 1.9 i s ABS,rv 89. Mam problem s ABS. Za normalneho pocasia funguje normalne, ale ked auto umyjem alebo ked prsi alebo staci ze je vlhka noc, tak mi cerpadlo nevrci a svietia mi kontrolky ABS+STOP+brzdy a samozrejme ze po niekolkych zabrzdeniach je brzdovy pedal maky a brzdy nejdu vobec.Brzdovu kvapalinu mi vytlaci do nadrzky az po vrch.

Potom ked zasvieti slnko tak uz je vsetko ok. Mozno je to nahoda s tym pocasim ale mne sa zda ze vlhko tomu neprospieva.Kde je chyba? Co mam robit?

Pomozte mi prosim. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

az to nepujde, tak zkus zamlet s tema konektorama co vedou do ty nadrzky nebo do toho zkus bouchnout pesti, kdyz se to rozbehne, tak zacni shanet novou nadrzku :-(

Tyhle cidla moc dlouho nevydrzi :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cidla se menit nedaji, musis koupit celou nadrzku :-(((((

ale jestli chvili vydrzis, tak az prijedu domu tak moji starou nadrzku rozrezu abych zjistil jak tam ty cidl pracujou, treba se to bude dat opravit. Ja jsem totiz sehnal novou (starou) nadrzku na vrakaci, protoze nova stoji 5500 Kc :-((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já pořád řešim ten problém s brzdama u sebe. Furt mi to snaží pumpa tlakovat, ale někde to furt nasává vzduch a myslim, že problém je taky v tý nádržce. Mám integr. ABS Bendix r.v. 90. Nemáte někdo nádržku na půjčení, event. nevíte o nějaký funkční za dobrou cenu? Potřeboval bych to jako sůl.

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koule je asi OK, a čidla jsou zatim vedlejší až mi to bude tlakovat, tak potom pudu po tom, proč mi nejede ABS, ale zatim mi to ani nenatlakuje a tak jsou mi zatim čidla k ho... Někde mi to nasává vzduch a mám pocit, že je to u těch odvzdušňováku na vysokotlaku co sem předělával (že sem se na to nevys...) a proto mi to nemůže natlakovat. Potřeboval bych to testnout s jinou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no reknu ti, ze menit tu nadrzku je TAKOVEJ OPRUZ!!!! ze bys mel zkusit neco jineho :D Masinka by ti mohl vypravet, jak jsem to delal..... Mel jsem na operacnim stoje jeho auto a bylo to dost zajimavy... Spis bych rekl, ze ti to nesaje vzduch, ale prave nekde pousti, takze bys snad mohl jit po sluchu ne? Tech hadic od te pumpy tam zas tak moc neni....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dejwiku to s nadrzkou nema nic spolecnyho u tebe to bude nekde po ceste unik vzduchu, kdyby nejely cidla tak nelysis vubec pumpu. Mozna to budou na fakt ta tvoje uprava

Jinak menit nadrzku je fakt opruz no alespon poznate ze neznate zdaleka vsechno naradi co je na Peugeoty treba :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Tomáš1

Ahoj Mašinko co máš s kompjútrem? Koukám, že nás ty Mi teď nějak zloběj. Nejsme jediný kdo se vzteká. Ted už budu mít hotovou tu spojku tak doufám, že už to bude v pohodě, protože to už by byl bankrot ta spojka to je slušnej penízzz fuj :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tedka nic, jenom mi nejede absko a mam nahradni pocitac tak sme ho kusili o vikendu vymenit a sviti kontrolka dal, asi je to v tom relatku co je pod nadrzkou :( Ale abs funguje jenom sviti :-)

Jinak micko ted zase nejakou dobu jezdi bez problemu a to je co rict :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...