plaky Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 čafte borci určite sa to stalo už aj vám,že raz jedného pekného rána ste prišli k svojmu Pežotíku a zbadali ste ďalšiu priehlbinu od susedného auta...ja tých ludí nechápem....vyvalíte za auto 300 000 a oni vám veselo budú jamkovať auto so svojimi dverami... otázka znie: za chvilku sa pojdem stahovať s mojou priatelkou do rodinného domu a ked budeme nasťahovaný,chcel by som dať tie jamky vyrovnať....aké sú sposoby na to? robí to aj nejaká firma a ako to potom vyzerá?ak s tym niekto mate skúsenosti,podelte sa....chystám sa na takúto akciu a potreboval by som čo najviac info... diky moc Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Původně zaslal: plaky čafte borci určite sa to stalo už aj vám,že raz jedného pekného rána ste prišli k svojmu Pežotíku a zbadali ste ďalšiu priehlbinu od susedného auta...ja tých ludí nechápem....vyvalíte za auto 300 000 a oni vám veselo budú jamkovať auto so svojimi dverami... otázka znie: za chvilku sa pojdem stahovať s mojou priatelkou do rodinného domu a ked budeme nasťahovaný,chcel by som dať tie jamky vyrovnať....aké sú sposoby na to? robí to aj nejaká firma a ako to potom vyzerá?ak s tym niekto mate skúsenosti,podelte sa....chystám sa na takúto akciu a potreboval by som čo najviac info... diky moc Koukni sem - Citovat
plaky Odesláno 25. červenec 2007 Autor Odesláno 25. červenec 2007 no..nieco taketo...len na Slovensku.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Původně zaslal: plaky no..nieco taketo...len na Slovensku.... No jo:), bydliště tu nemáš, a já jelikož mam trochu slovenský krve tak slovenštinu nerozlišuju od češtiny tak mi to nedošlo, no:aut Citovat
silex Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Robi to jeden chlap v Bratislave, ale kontakt na neho dam az ked sa s nim skontaktujem. Teraz je zrejme na dovolenke, lebo ma stale vypnuty telefon. Robi to metodou vytahovania plechu a zatial som na neho pocul len chvalu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.