Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

To jsou veci


Petr605

Recommended Posts

hmm, to je dobry .. a zajimalo by me, jestli mela u sebe papiry... nevim, ale instruktor autoskoly by nemel chlastat. Zak se psychicky roztrese a kdo bude ridit? Stopnou si zajice, nebo nejakeho cyklistu ?

Jo, maxipes Fik, to byl machr - ten umel ridit i auto :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neco podobneho jsem zazil z vypraveni. Delali jsme ve skole ridicaky na \"C\" a jeden z instruktoru mel zlozvik, ze ti porad sahal do rizeni a mel vzdy u sebe neco na zpusob klacku, aby se porad nemusel natahovat - No a kamos s nim jednou jel a v jedne krizovatce - pod udery klacku pres prsty - to neutocil a skoncil v zabradli. Kamos je trosku samonasiraci - ikdyz koho by to nenasralo - No zkratka mu rekl neco od plic, prasknul dvermy a nechal nakladak uprostred krizovatky, at si s tim instruktor dela co chce :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel stesti, ze jsem se dostal do druhe skupiny. Takze muj instruktor byl vicemistr CR v autokrosu - POHODA - Nekdy az moc. Sednul vytahl noviny, zadal cestu a vklidu hodil nohy na palubku a cetl noviny - podotikam, ze jsem delal papiry v PHA - Fakt byl klidas :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vis jak ti to prida na pocitech, kdyz ti instruktor poze rekne trasu a pak te necha jet - bez toho aniz by mel nohy neustale na pedale a na kazde krizovatce si citil, jak ti \"utika\" pod nohou brzdovy pedal?? Jasne, ze ty noviny byly jen Kamuflazi, s tim, ze kdyby neco tak okamzite zareaguje. Slo hlavne o ten pocit, ze TY jsi RIDIC a ON je SPOLUJEZDEC - nic vic nic min. Zazil jsem i opak - nejhorsi zazitky, to pak zacnes zmatkovat ikdyz nechces.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve firme chteli, abych si udelal ucitelske opravneni (muj braska ho uz ma), ale nejak bych asi nemel tu trpelivost - Kdyz jedu v aute jako spolujezdec, neustale si na podlaze \"podupavam\" :) Uz me chtel ridic i vyhodit na zadni sedadla, ale nemuzu si pomoct :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...