Bohouš Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Dá se LHM koupit normálně na benzínkách, nebo musím do nějakého spešl krámu ??? Včera jsem si trošku hrál s anténou, kterou mám vzadu u nádoby s LHM a nějak se mě povedlo sundat jednu hadičku s vedením, nevšimnout si toho a ona ta mrška zelená tak nějak potom při jízdě vytekla :roll Citovat
Bohouš Odesláno 25. červenec 2007 Autor Odesláno 25. červenec 2007 Toto: http://www.aral.cz/oleje/produkt/LHM.html :papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 CLOVEK JAK SPECHA TAK TO NAPISE DO PREDMETU,ALE POCHOPIL NE?SE UCIM S MINIOPEROU V MOBILU NO. :-) Citovat
Bohouš Odesláno 26. červenec 2007 Autor Odesláno 26. červenec 2007 Petr - tak za 110,- to máte možná vy od Spolany :D:D Mě jeden litřík stál 280,- ale už to zase chodí Citovat
Kdo Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Bohouš Petr - tak za 110,- to máte možná vy od Spolany :D:D A to víš prd, co jim teče v koupelně z kohoutku. :papa Citovat
oddie Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Bohouš Petr - tak za 110,- to máte možná vy od Spolany :D:D A to víš prd, co jim teče v koupelně z kohoutku. :papa Každou chvíli něco jiného Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: Bohouš Petr - tak za 110,- to máte možná vy od Spolany :D:D Mě jeden litřík stál 280,- ale už to zase chodí Jaj Bohoušku ,máš recht ja zapomněl ,ono to za mě stálo 199,- ja si to spletl s olejem co jsem cpal do 309 ,ale misto kde koupit bylo správné a vidím že tvé potřeby uspokojilo.Abys neřek, že su sviňa tak máš u mě škopek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.