Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nastavení sedáku


Guest MMMMM

Recommended Posts

Týká se to mé 407 ale asi mi poradíte i vy kteří nemáte tento vůz.

Nemám sedačky v elektrice a v manuálu píší, že i na manuálních sedačkách lze nastavit výšku a sklon sedáku. Výška mi jde ale sklon vůbec ne. Podle mě je to chyba a jde to jen u elektrických sedaček. Nevíte o tom něco?

Když nastavuji páčkou výšku sedadla (pumpováním nahoru a dolu) sklon prostě nijak nejde, pouze jdu nahoru dopředu a dolu dozadu. Jestli v tom není jiný fígl, tak si myslím že to nejde. To mě mrzí, protože bych to potřeboval.

Viz foto

ppun2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že to bude u tebe podobné jako třeba v oktávce, kde se to jen zvedá tou páčkou. Já ve čtyřistapětce mám zas jen sklon a ne výšku. Funguje mi to tak, že se to natáčí kolem osičky v zadní části sedačky. Když to uvolním páčkou vedle široké popojížděcí dopředu a dozadu a vzepřu se zády, předek se zvedne a tím se změní sklon. Možná tam máš taky ještě něco podobného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám sice sedačky v elektrice, ale při zvedání se sedák naklání (vyrovnává se přední a zadní část- ta stoupá). Pak jen seřídím sklon opěradla. Stejným způsobem fungovalo manuální výškové seřizování sedačky v Golfu II- "zvednutí" sedačky bylo zajištěno náklonem (stoupáním) zadní části sedáku.

Z toho vyplývá zcela logicky:

Čím větší sklon sedáku vzad, tím je celá sedačka níž a naopak:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele a není to jen chyba překladu manuálu? Já to mám tedy takto: Sedák se naklápět nedá. Jen opěradlo. Sedačku lze také posunovat dopředu/dozadu a nahoru/dolu.

Nemám to v elektrice (i když hodila by se mi funkce paměti na různé řidiče, protože když sednu do auta po manželce, tak mi dobu trvá, než si udělám sedadlo, zrcátka a volant - vy co máte vše v elektrice, má Peugeot tuto paměť?)

post-0-1410959602451_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Ticcino

No, taky mi přijde ten sklon stále stejný (a pokud je jiný, tak jen nepatrně) ale v manuálu píšou, že ta pumpovací páka je na regulaci výšky a sklonu sedáku. Jen tahle věta, víc nic.

Sklon neni nijak extrémně výrazný, ale je tam. Ta věta píše to, co jsem už popsal. Zkus si tu sedačku zvedat a koukat na ní z boku a uvidíš, še se víceméně zvedá (mění sklon) zadní část sedáku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...