Miki Posted July 8, 2002 Share Posted July 8, 2002 Občas mi zasvieti kontrolka (taka oranzova a je tam K ) ale po chvili zhasne. Mam v prdeli vyfuk , je tam dierka a je to pocut . Mam v prdeli aj katalizator ?? Doporucujete to poplatat tym ze sa to zavarý alebo zohnat nový pripadne z vrakoviska ?? Vdaka za rady .Je to 106XR ˇ94 1,1 . Inak spotrebu za posledne dni to ma nenormalnu ,asi 10L !! Este raz vdaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 8, 2002 Share Posted July 8, 2002 Neboj, katik v prd... neni, ale spis to vypada na lambdu nebo cidlo na sani. Kdyztek se mrkni na predesle prispevky, uz se to tu resilo nekolikrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted July 9, 2002 Author Share Posted July 9, 2002 vDAKA , MAM POTVRDENE , ZE TO BUDE ASI TA LAMBDA .Vdaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted July 12, 2002 Author Share Posted July 12, 2002 Tak nakoniec to bol ten prvy klb vyfuku co ide z motora,bola tam kriva oriruba a fukalo to tadial von.Dal som to spravit ( za 250,- :-))) ) a je to OK . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts