Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Gremo uff!! Co to je uff????? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA Hadej......:D:D Tak v tom baru bych nechtěl zlobit teda:D:D:D:D [upravil dne 8/7/07 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Gremo Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 jakoze "respekt" tvoje auti by som z bezpecnostnych dovodov radsej obchadzal z dostatocnej vzdialenosti nerad by som nasral majitela Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 hm , truhlář?:D:D no je mi to víc než jasné , jelikož jsem k tomuto oboru měl blízko, respektive mi to chránilo často krk. jojo zlaté Ostravské časy. Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Peta Vzdyt to je fotka z dovolene... Fakt to mě nenapadlo...... a jak jsi na to přišel....???? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: Pe.Tr luxus ale do prahy radši nejezdi:D než jet do prahy autem tak asi radši pojedu vlakem....nic proti pražákům..... jo a mám tam hodně tmavé folie tak to nejde vůbec vidět.... ja to mylel tak že bych si je vyndal ja sam. hele nedělals v ostravě?mě ten obličej je povědomej Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: Pe.Tr luxus ale do prahy radši nejezdi:D než jet do prahy autem tak asi radši pojedu vlakem....nic proti pražákům..... jo a mám tam hodně tmavé folie tak to nejde vůbec vidět.... ja to mylel tak že bych si je vyndal ja sam. hele nedělals v ostravě?mě ten obličej je povědomej Ne v OV jsem nedělal..... ale vyšívám ubrusy ta fotka je přece z dovolené.... jak napsal Peta....:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 tak ty ubrusy bych chtěl vidět:D:D:D Citovat
mitch.mb Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA Na takové lidi co berou co není jejich mám tohle je to takové malé domlouvátko a funguje.... Jenze tu palku bys mel mit po ruce a ne v kufru :c) Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Původně zaslal: mitch.mb Původně zaslal: PŘEMA Na takové lidi co berou co není jejich mám tohle je to takové malé domlouvátko a funguje.... Jenze tu palku bys mel mit po ruce a ne v kufru :c) Já myslím že v kufru stačí a ještě jednu mám pro jistotu doma,bydlím v přízemí a auto mám pod oknem tak kdyby tak vyskočím.....:myslim:D:D Citovat
paul jane Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 pekne uz se tesim az tu tvoji lefici uvidim (snad) v sebetove na srazu Citovat
Blizzard Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 tak to s tou pálkou máš pěkně vyřešené mě se zatím bincá v zatáčkách vzádu na podlaze .... ale zase je po ruce edit... ale nejsem taková korba, takže z auta už musím lézt ozbrojen :D [upravil dne 9.7.2007 Blizzard] Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Původně zaslal: paul jane pekne uz se tesim az tu tvoji lefici uvidim (snad) v sebetove na srazu Ju fajn na šebetov jedu a co to je "lefice"????? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: paul jane pekne uz se tesim az tu tvoji lefici uvidim (snad) v sebetove na srazu Ju fajn na šebetov jedu a co to je "lefice"????? Lefice je přeci samice od Lefa:D:D Lef a Lefice, nebo Lev a Lvice, vyber si;) Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: paul jane pekne uz se tesim az tu tvoji lefici uvidim (snad) v sebetove na srazu Ju fajn na šebetov jedu a co to je "lefice"????? Lefice je přeci samice od Lefa:D:D Lef a Lefice, nebo Lev a Lvice, vyber si;) Aha aha tak to jo ja bych radši LVICE......:D:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.