Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vypíná elektrika, pozhasíná display při zapnutí světel


Piskvorkar

Recommended Posts

Zdravím všechny.

Jen na úvod, něco jsem tu o tom už našel, ale moudrej z toho nejsem. Máme Peugeot 206, 1.4 motor. Po určité době (pokaždé to trvá jinak dlouho) se vypne elektrika v celém autě. To bude asi ten ECO MOD. Jenže jsem myslel, že to má dělat jen když něco nechám zaplý nebo při poklesu napětí na baterce. Jenže teď to dělá pořád. Nejvíc mi vadí, že se vždycky vymaže paměť v rádiu. Mám za to, že to může být starou baterkou, ale zase je mi divný, že auto v pohodě startuje.

Další co mi je divný: v autě je namontovaný automatický rozsvěcení světel, ale zdá se že nějak amatérsky, páč to nemá nikde ani žádnej vypínač. Když zapnu světla, pozhasnou kontrolky a hlavně dost výrazně display, třeba hodiny pak ve dne nejsou skoro vidět (je to normální?).

Můžete mi pls někdo poradit, jestli to může být něčím jiným než baterkou nebo potvrdit, že to tou baterkou je? (jestli to tu někde už je, omlouvám se, ale po hodině jsem nic nenašel, tak píšu, hodně prosím někdo aspoň odkaz). Díky za pomoc ;-)

:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporucil bych novou baterii nebo alespon na zkouzku od nekoho pujcit dobrou, tim by se melo vyresit 90% problemu. Pohasinani displaye s hodinami je normalni. Resilo se to tu celkem dost jak to vypnout a mysim staci vytahnout jeden dratek ze svorkovnice co vede k hodinam. 100% je to v sekci 206 probirane, staci hledat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...