Jump to content
Sign in to follow this  
vlada

Problém při startovaní

Recommended Posts

Potřeboval bych poradit.Při startování mi někdy naskočí motor krásně hladce ,ale většinou jako by se dokejvával na silenblocích.Není poblém v nastartování to naskočí vždy,ale jako by ten motor sebou okamžik po nastartování trhal.Dělá mi to jen při teplém motoru.Při studeném motoru chytá krásně čistě ,asi jak je tam automatický sytič v činnosti.Při tom teplém motoru to ..trhání nedělá také pořád tak 3x z 5 nastartování.Upozornoval jsem na to při servisu,ale prý jim to neudělalo.Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti??:myslim:myslim:myslim.Mám benzín i při tom trhání mi to připadá jako nafta.Tak nevím jestli je to normální nebo ne.Zkoušel jsem startovat s vyšlápnutou spojkou i bez ní.na to to nemá vliv dělalo mi to v obou případech..Nikdy jsem se s tím u žádného jiného auta nesetkal.Mám benzín 1,4 16 v 66 kw.Díky za každou radu..:papa:papa:papa:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mně to nedělá nebo jsem si toho nevšiml. Ale dříve jsem měl Tempru (r.v.92, s karburátorem) a za tepla bylo dobré startovat pod plynem, bez sytiče. U tvýho auta žádnej manuální sytič není, ale s tím plynem bych to zkusil. Ohledně vyšlápnutí nebo nevyšlápnutí spojky se tu psalo všude možně, nechápu proč. Já osobně startuji vždy s vyšláplou spojkou.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×