milan.tc Posted July 5, 2002 Share Posted July 5, 2002 Proč mi při pomalém projíždění zatáčky, nebo při parkování píská, tedy asi klouže nějáký klíňák a který? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted October 28, 2002 Share Posted October 28, 2002 zdarec, Měl jsem podobný problém. Někdo radil namazat mýdlem Mimochodem dobrý asi tak na 2 hodiny jízdy, ale asi bude lepší, když pod Pežotka vlezeš a dopneš klíňák. Měl by bejt dotaženej tak, abys ho při silné zatlačení prohnul, ale zas to nepřeháňej, podle citu, prosím, Petr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reboot Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Na to bacha.Já taky nejdřív mazal klíňák,pak ho vyměnil,pak jsem měl venku altík-výměna ložisek.A pořád to dělalo-jen při nízkejch otáčkách (chvílema i na volnoběh),po přidání to přestalo.Dělalo to tak první dva km ráno po nastartování.Tak jsem znovu shodil řemen z altíku a pokusně nastartoval-dělalo to stejně.Bylo to nakonec ložisko na napínací kladce rozvoďáku (a mělo najeto pouhých 90 tis)-to zadřít by bylo dost o ...ústa. Takže bacha!(I když já jsem s tím jezdil cca 3 měs-kde jsem se ptal,nad tím mávnuli rukou-to bude altík) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 To jako znamená, že sem tomu vůbec nepomohl? To mě zrovna moc netěší. Jak to, že to přestalo? A mimoto, jak říkáš, žes to natočil bez řemenu, jak jsi poznal, že je to ložisko dopínací kladky? Ta přece není hnaná, ne? Tos asi zkoušel poté, cos namazal to altíkoví a při natočení ta hnací řemenice nepištěla, co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 chlapi, mate v tom tochu gulash.. remen na altik a pripadne servo je zvlast od rozvodoveho, ne kterem je ta napinaci kladka.....ta muze byt pridrena, protoze se otaci spolu s rozvodake....ale spis je problem v tom, ze to lozisko nate kladce je uz vychozene..... znamena to pochopitelne vymenu... ALE!!!!! ja mam novou kladku, altik to nedela a stejne to piska...... Jdu posluchu a podle meho nazoru by snad mohlo byt pricinou vodni pumpa.....Nasere to, kdyz jsem mel ten motor cely venku .... To s to pumpou jsme cetl nekde na nejakym zahranicnim foru, ale pres svatky na to nabehnu a podam podrobnejsi info, mam ty pumpy jeste 2, takze snad aspon jedna bude dobra.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 20, 2002 Share Posted December 20, 2002 Moc nestrašte, mně to na jednom autě taky zastudena píská... A to mám doma už dlouho přichystanej novej rozvoďák, a kladky, a furt se mi do toho nějak nechce - ale jednou se k tomu budu muset stejně donutit, to vyměnit. Brrr.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted December 20, 2002 Share Posted December 20, 2002 kor kdyz j etam pristup jak k penezum ( se ti nedivim BTW: nemate nekdo prebytecne vymezovaci podlozky vule ventilu? Budu to delat pres svatky a zkusil bych z toho neco vybrat....Treba mi to pasne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 20, 2002 Share Posted December 20, 2002 Voštík: to jako, že bych měl ještě rozebrat tu hlavu, co mi zbyla z té 1,6-ky?? Já tě asi praštím I když, přes svátky bys to stejně nestihl, se tu stavit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted December 20, 2002 Share Posted December 20, 2002 neeee, ja jenom jestli se ti treba nevali nejake z rozebrane hlavy..... Nebo nekomu jinem..... co nepouziju - vratim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 6, 2003 Share Posted August 6, 2003 jsem na to pak zapomnel to piskani nebyla ani vodni pumpa, ani altik.... byla to NOVA napinaci kladka, ALE ja lama lamozni jsem hodne nasponoval rozvodak, takze zase za chvili odesla do prdele..... PROTO: napinat rozvodak tak, jak pisou v chytre knizce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts