Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

"Napité" auto


Iron_Eddie

Recommended Posts

Už sa vám niekedy stalo takéto niečo???

Včera som išiel autom z práce. V okolí BA dosť pršalo, asi tak, že pri rýchlosti 60 km/h nebolo vidieť cestu a stierače nestíhali brať vodu z okna. Už som bol takmer doma, keď som vbehol do dosť veľkej mláky na ceste, voda vytriskla vyše strechy a auto stratilo ťah. Podradil som do dvojky, dal plný plyn a auto išlo ledva 35 km/h. Nech som robil čo som robil, auto viac nechcelo ísť. Tak som "dokulhal" domov. Dúfal som, že sa voda dostala na nejaký kontakt a ráno, keď auto oschne všetko pôjde ako má. Ráno som vstal, sadnem do auta, naštartujem, idem vycúvať z parkoviska, z výfuku čierny dym ako zo starého Fiatu TIPA a auto sa ledva chcelo hýbať. Tak som otvoril kapotu, pozerám, kde môže byť závada. Nikde nič. Otvorím vzduchový filter a on mokrý ako špongia, v nádobke dosť vody. Celý deň som to vysúšal a teraz som sa bol previezť. Prvých 5 km katastrofa ale potom sa to už dalo celkom do normálu. Neviem kade mi to natiahlo vodu. Ja som myslel, že to bol problém starých škodoviek a nie takýchto áut... Alebo som sám, ktorému sa toto stalo???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech si to pořádně prohlídnout, prasklé plasty okolo kol, pod motorem, hadice sání atd. Vše má své místo. Nedávno jsem na to upozorňoval majitel 406 HDi, že má rozbité plasty u předního kola, nedal si říct, vletěl do pořádne kaluže motor srkl vodu a pozohýbaly se mu ojnice. To samé kámoš s Renaultem 19 1,9D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: mirec.dk.406

406 má veľmi nízko sanie vzduchu a preto pozor na veľké mláky radšej vždy obísť alebo opatrne prejsť, dôsledky môžu byť potom strašné

:roker

dnes som to pozeral keď som ležal pod autom a hľadal prečo s ami hýbe predná hmlovka. To sanie vzduchu začína pred ľavým predným kolesom. To vymyslel nejaký keket:myslim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...