Jump to content
Sign in to follow this  
KUBBACHER

406 hrají jen některé bedny

Recommended Posts

Mám problém, když mám klíček v zapalování už v první poloze, tak mi hraje jen část reproduktorů, když klíč vyjmu tak asi za minutu hrají všechny repro, včem je problém? Diky:myslim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: KUBBACHER

Mám problém, když mám klíček v zapalování už v první poloze, tak mi hraje jen část reproduktorů, když klíč vyjmu tak asi za minutu hrají všechny repro, včem je problém? Diky:myslim

a ktere přesně , to je pokaždé jiné repro nebo vždy vynechaji ty stejné?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne, ne je to stejná skupina beden, která přestane hrát po vložení a nasledném pootočením klíčem v zapalováním. Už jsem začal pracovat na zapojením, tak uvidíme, já mám pocit, jestli to nemá spojitost s vnitřním osvětlením, protože jakmile vytáhnu klíč, tak asi po minutě, slyším slabé cvaknutí jako kdyby nějaké relé a pak to hraje všechno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už jsem to vyřešil, jak jsem tu někde četl, tak mezi tunelem a řadící pákou mají byt rozpojení pro reproduktory, no a já tam našel i to relé, které zřejmě patří hans free a tak jsem odpojil vodič, který vedl do iso konektoru rádia a hraje to jak vzteklé:super

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×