Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen pockejte, az sem privezou vlak luxusnich limuzin po 300 tisicich, tak zmizi ani se po nem nestihne zaprasit. a nejake vysledky crash testu nebo dostupnost dilu spoustu lidi vubec zajimat nebude...

Odesláno

no, ony i staré 205,306,309,405 a dokonce i 406 nejsou žádnej bezpečností výstřelek.

Když vezmu, že před 50 lety stačilo do auta jen sednou (pásy samozřejmně existovaly jen teoreticky), volantová tyč byla pro "sichr" v celku. To vše na diagonálních gumách pochybné kontrukce...

Pak z dnešního pohledu opravdu přemístění z bodu A do bodu B bylo adrenalinovým zážitkem.

Jako co chcete ? 5* NCAP ? Z bodu A do bodu B vás to převeze s veškerým pohodlím. A jen tak na okraj, jak často mezi body A a B vážně bouráte ???

Odesláno
Původně zaslal: vix

komisař: Šalamoun je tvůj brácha, že ? Ale budiž.

chtěl jsem sem něco napsat o statistice, ale raději ne...

Co máš proti Šalamounovi?

Odesláno

sorry, nechtěl jsem se Tě vůbec dotknout a už vůbec ne Tě nasr*t.

Jinak díky, rodiče byli Šalamounové dobří, bo jsem úspěšně (nejen, ale hlavně) díky nim přežil všechny dosavadní nástrahy života a dokonce jsem se úspěšně postavil na vlastní nohy.

a raději už budu mlčet, nechti Tě vážně nasr*t.

Odesláno
Původně zaslal: vix

no, ony i staré 205,306,309,405 a dokonce i 406 nejsou žádnej bezpečností výstřelek.

Když vezmu, že před 50 lety stačilo do auta jen sednou (pásy samozřejmně existovaly jen teoreticky), volantová tyč byla pro "sichr" v celku. To vše na diagonálních gumách pochybné kontrukce...

Pak z dnešního pohledu opravdu přemístění z bodu A do bodu B bylo adrenalinovým zážitkem.

Jako co chcete ? 5* NCAP ? Z bodu A do bodu B vás to převeze s veškerým pohodlím. A jen tak na okraj, jak často mezi body A a B vážně bouráte ???

Nemohu s tebou souhlasit. Z důvodu, jak píšeš, že bezp.pásy byli jen teoreticky, takže kolik lidí jezdí bez zapnutích bezp.pásů a má je už od zákl.výbavy vozidla. Co se týká tyče řízení, tak to je věc technického rázu dřívější doby a typu vozidla. A adrenalin je i dneska a to že i přemístění z bodu A do bodu B. Kde máš jistotu, že tě nějaký blbec za volantem nesebere či nenabourá do tebe?? Nikde!! A DN je z 80% náhoda. nepočítám alkohol. Vím, o čem píši.

Odesláno

2ok406: coz nic nemeni na tom, ze 205/309/120/favorit/......... jsou na tom s bezpecnosti stejne nebo hur nez ta cinska zalezitost.

stejne tak to bude stejne bezpecny jako ty slepeniny, co se sem masove tahaly z reichu po revoluci jako totalky, nebo svarence ze dvou a vice aut co se daji bezne najit v nasich bazarech.

a kdyby se to nahodou ukazalo jako velka prekazka, tak soudruzi v cine okopiruji par vylepseni, aby se o jednu ci dve hvezdicky posunuli. nezapomente, ze evropskym automobilkam to taky zabralo dost casu, zejmena kvuli vyvoji novych reseni, ktera se dnes uz daji okopirovat...

Odesláno
Původně zaslal: komisar

vix

když tak není mi 18 ale skoro 45 takže jezdím od svých 18 let takže za 27 let míti DN po 22 letech??Stalo se stalo .Měl jsem 2 deti bodužel kluk se mi před 10 lety utopil žena marodila já makal v práci 16cku aby byly pěníze.Takže ŠALAMOUNA si dělej ze svých rodičů a ne ze mne jsou tu kluci věkově mému synu kterému by bylo 21 let

co jsi napsal jak často bouráme já ti odpověděl po 22 letech

fakticky jsi mne dosti nasral:xvul

Taky moc nechápu. Jezdím od 18let, je mi 40let, a ještě jsem neboural. Je to takový přestupek???? Nebo to není in:roker

Odesláno

nechci se hadat ,ale nahoda na silnici nefunguje, vetsinou je to z blbosti jednoho nebo vic lidi (nepozornost,rychlost atd.) mam sjetou vetsinu evropy s tir a je jedno kde ses, vsude se najde nejakej blazen ,ale nekde je jich vetsi koncentrace :D

vaznou nehodu jsem jeste nemel :super ,ale obcas to bylo o fous ,to je stesti na dobry ridice proti :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...