Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ftipek :-)


Guest Masinka

Recommended Posts

V nebi se sejdou tři fyzikové: Newton, Pascal a Archimedes. I rozhodnou se zahrát si na schovávanou. Archimedes, jako služebně nejstarší, počítá u pikoly. Sotva začne, Pascal zmizí skryt ve vegetaci. Newton jen popojde, nakreslí na zem okolo sebe čtverec metr krát metr a čeká. Archimedes dopyká, otočí se a zvolá: \"Deset, dvacet - Newton!\" Newton však zakroutí hlavou a povídá: \"Kdepak - Newton na metru čtverečním je Pascal!\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem StreetPro

ok, bavi se Pentium s AMD... Hele, kolik je 2+3? pta se AMD... 8! odpovi Pentium, jeste nez to AMD dopovi... Ale to je spatne! na to AMD... Ja vim, ale rychle! :-))))

LOL to se hodi zvlaste dneska v uvedeni 64 bit. Athlonu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeste jeden z dopravy...

Při někdejší návštěvě USA měl papež zpoždění a vypadalo to, že na jednu z

mnoha plánovaných akcí přijede pozdě. Když však popohnal řidiče své

limuzíny, aby jel rychleji, řidič mu odpověděl, že má přísný rozkaz nejezdit

s ním rychle. Papež se nechtěl opozdit, a tak znvu naléhal na řidiče, ale

ten se bál ho poslechnout. Nakonec papež donutil řidiče sednout si na zadní

sedadlo a Jeho Svatost usedla za volant. Za pět minut ho zastavil policista

pro rychlou jízdu. Když poznal muže za volantem, šel za svým velitelem.

Policista: \"Seržante, mám problém. Chytil jsem někoho při překročení

rychlosti, ale je to mimořádně velké zvíře. Mám mu dát přesto pokutu?\"

Seržant: \"Samozřejmě! Nezáleží na tom, kdo je to. Mimochodem, jak moc velké

zvíře to je? Jako náš guvernér?\" Policista: \"Mnohem významnější!\" Seržant (s

úšklebkem): \"Je snad stejně důležitý jako prezident?\" Policista: \"Ještě

důležitější.\" Seržant: \"Kdo to teda proboha je???\" Policista: \"No, pane,

přesně to nevím. Ale šoféra mu dělá papež.\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před několika měsíci byla arizonská dálniční policie upozorněna, že nad jedním úsekem dálnice proletělo nízko tryskové letadlo a narazilo do skály nad dálnicí, vybuchlo a shořelo. Highway Patrol jsou muži činu. Ihned nasedli do služebních vozů a řítili se na určené místo. Ještě před tím upozornili na havárii kontrolory letového provozu. Těm však žádné letadlo nechybělo... Udané místo našla Highway Patrol snadno. Ze skály nad dálnici se stále ještě kouřilo, místo bylo dobře patrné již z dálky. Když se muži zákona dostali ke kráteru, který na místě zbyl, zůstali stiffed, štajf čili zkoprnělí. Z doutnajícího kráteru nevyčnívala záď superrychlého bojového letounu, nýbrž ohořelé zbytky kufru automobilu Chevrolet Impala! To je takové to velké hranaté auto, které jako americký taxík vystupuje ve všech seriálech, kterými nás krmí televize Nova. Auto s pětilitrovým motorem; váží kolem dvou tun. Díky čitelnému číslu zjistila policie majitele, kterým byl Wile E. Coyote. A ten svým bližním, na rozdíl od pilotů, skutečně chyběl. Ne všichni ovšem byli jeho smrti překvapení, někteří jeho poslední jízdu zažili na vlastní oči. Podle nich se všechno událo takto: Díky tomu, že armády na celém světě nejsou zrovna nejpořádnější, dají se po nich občas najít různé věci, které navíc nikdo nepostrádá. Jsou to věci mnohdy velmi bizarní. Tak se stalo, že tito pánové našli startovací raketu na pevné palivo JATO, která slouží přetíženým nákladním letadlům C-130 Hercules, aby mohly vzlétnout z velmi malé plochy. Co s takovou nádhernou věci? To se přeci musí vyzkoušet! Taková věc neleží na silnici každý den! Pánové se rozhodli a namontovali raketu na střechu Chevy Impala. To je přeci solidní a pevný vůz (něco jako Volha). Raketa sama váží kolem metráku. Pro porovnání -šest těchto raket zvedne sedmdesátitunového Hercula z fotbalového hřiště. Teď zbývalo najít patřičně dlouhý rovný úsek dálnice v arizonské poušti. Po chvíli hledání tu byl: ideálně rovný, tři míle dlouhý úsek, bez jediné zatáčky. Ta byla až na konci... Co se dělo pak? Pokusník nasedl do svého vozu a zapálil raketu. Místo zážehu našli policisté snadno: asfalt na silnici chyběl, kolem byl rozpuštěný. Maximální tah vyvine raketa po pěti sekundách... V tu chvíli Chevy překročil rychlost 350 mil (560 km/h). Stále zrychloval. Plný tah rakety hnal auto šílenou rychlosti po dvacet až pětadvacet sekund... Vlastně, hnal by ho i dále, ale byla tam ta neš?astná zatáčka. Ve chvíli šíleného zrychlení zažíval řidič pocity pilota stíhačky F-14, který provádí soubojové obraty na režimu plné forsáže. Po dvou a půl mílích bylo jasné, že je rovný úsek dálnice asi trochu krátký. Řidič se rozhodl brzdit. Svědkem jeho úsilí byly zbytky pneumatik a zbytky brzd. Pak se z řidiče stal pilot... Dvoutunová Impala se vznesla a raketa ji hnala proti skále. Ve výšce 38 metrů do ní narazila a vyhloubila kráter metr hluboký. Z chrabrého pokusníka našli jen pár kostí a zubů. V nalezené části volantu byly ještě zaryté nehty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D:D:D

Dva právníci šli do resturace na večeři. Poručili si každý kávu a z tašky vytáhli sendviče. Servírka přiběhla a povídá: \"Pánove, tady nesmíte konzumovat vlastní potraviny!\" Oba pravníci se na sebe jen podívali, pokrčili rameny a sendviče si vyměnili...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Sibiři. Na břehu moře sedí chlap a chytá ryby. Najednou se z vody vynoří americká ponorka, otevře se poklop a vyleze voják.

Chvíli se kouká dalekohledem kolem dokola a pak zakřičí:

> > > > \"Směr severo- severovýchod!\" Zaleze, zabouchne poklop a ponorka zmizí

v moři.

Chlap chvíli čumí jak trubka, ale pak se vrátí k chytání ryb. Pár minut nato se vynoří z vody další ponorka, tentokrát ruská, otevře se poklop, vyleze voják a kouká kolem. Když uvidí rybáře, začne na něj hulákat:

> > > > > > \"Hééj, ty tam! Nebyla tady náhodou před chvílí americká ponorka?\"

A rybář na to jako že jo, že byla.

> > > > > > \"A kterým směrem odplula?\"

> > > > > > \"Směrem na severo-severovýchod.\"

> > > > > > \"Ty vole, nemachruj a ukaž rukou, ne.!\"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Učitelka příjde do tříde a praví: Celková plocha naší třídy 26 metrů čtverečních. slunce do ní svítí pod úhlem 25 stupňů - KOLIK MI JE LET? Samozřejmě všechny děti na nechápavě koukají, přihlásí se Jirka a povídá 48! Učitelka ztuhne a ptá se jak to víš? A Jiří odpoví. No bráchovi je 24 a táta o něm říká, že je poloviční DEBIL:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...