Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při aktualizaci podpisu mi "vypadla" fotka z Avataru, aniž bych s ní něco dělal. :myslim To teď mi tam bez problémů trůnila. Uložená byla na albumfotek.cz, rozměrově i velikostně a priori v pořádku, když do teď OK. Poradí někdo?

PS: To, že s albumfotek.cz je problém, sem četl. Ale až do dneška mi to jelo.

[upravil dne 18.6.07 Ferin007]

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Při aktualizaci podpisu mi "vypadla" fotka z Avataru, aniž bych s ní něco dělal. :myslim To teď mi tam bez problémů trůnila. Uložená byla na albumfotek.cz, rozměrově i velikostně a priori v pořádku, když do teď OK. Poradí někdo?

PS: To, že s albumfotek.cz je problém, sem četl. Ale až do dneška mi to jelo.

[upravil dne 18.6.07 Ferin007]

Zkontroluj jestli albumfotek.cz funguje a jestli tam svoji fotku stále máš, pokud ano tak znovu vlož adresu obrazku do řádku Avatar ve tvem profilu. Mělo by to byt ok.
Odesláno

Albumfotek funguje, vkládal jsem těď z něho mj. fotky do podpisu a i ten avatar do teď jel. Adresu do něho vkládám furt dokola, ale když dám potvrdit, tak je avatar pokaždé v profilu prázdnej. :(

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Vy máte ale problémy. Já jsem nikdy žádnej avatar ani podobné jiné pí*ovinky neměl, a taky funguju...

Někdo má a někdo nemá....;)

Ferin007: pošli mi ten obrázek na e-mail (nebo aspoň odkaz na u2u), vložím ho.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: oddie

Vy máte ale problémy. Já jsem nikdy žádnej avatar ani podobné jiné pí*ovinky neměl, a taky funguju...

Někdo má a někdo nemá....;)

Ferin007: pošli mi ten obrázek na e-mail (nebo aspoň odkaz na u2u), vložím ho.

Tak už bys to tam měl mít. Díky.

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Supééér!!! Díky. V čem byl problém?

Předpokládám, že zádrhel byl v tom, že avatar MUSÍ být obrázek - tedy soubor s příponou JPG, GIF, apod. A to nesplňnoval.

Odesláno

A v jakým formátu to teda pro příště má být (lépe řečeno, jak má vypadat ten odkaz)? Na té adrese byl normálně uloženej .jpg obrázek. A dřív to tak fungovalo? Nědělalo to problémy, dokud jsem včera večer neaktualizoval profil po změně podpisu. Na avatar sem ale nijak nešahal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...