Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kresta a Bozian Racing se zúčastní letošní Britské rally


michal 206

Recommended Posts

Peugeot Sport podpoří start Romana Kresty s vozem Peugeot 206 WRC

ZLÍN – Závěrečného podniku 14-dílného seriálu mistrovství světa Rally Velké Británie se zúčastní Roman Kresta s vozem Peugeot 206 WRC s týmem Bozian Racing na místo plánovaného startu na Rally Příbram koncem září. Rozhodlo o tom vedení továrního týmu Peugeot Sport po projednání této varianty mezi Krestou, Peugeot Česká republika, sponzory a Bozian Racing. 27-letý Kresta se ve finiši sezóny zúčastní plánovaných soutěží Rally San Remo, Katalánské rally a již zmíněné Britské rally, tří soutěží nabízejících jedinečnou příležitost podpořit výsledky jeho šance na připravovaný program pro rok 2004.

„Pro mě to znamená další neplánovaný start na šotolinové soutěži světového šampionátu. Ve výsledku letos absolvuji plnou polovinu všech rally seriálu, což je o dvě soutěže více, než jsme měli pro tento rok původně v plánu. Neúčastí v Příbrami není co ztratit, protože o absolutním vítězi domácího mistrovství je již rozhodnuto. Se všemi partnery a sponzory pro soutěže mistrovství republiky jsme se domluvili na tomto alternativním řešení s tím, že ve Velké Británii budeme výjimečně startovat ve stejných barvách jako doma,“ prozradil Kresta.

O dalších zajímavostech a novinkách z dění v týmu Romana Kresty, o jeho přípravách na zbývající soutěže, respektive o plánech na rok 2004 Vás budeme průběžně informovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...