Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

auto v bazaru = zákonné pojiš?ení


EliM

Recommended Posts

... hojte ... jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví, jak je to se zákonnou pojistkou, když mi stojí auto (P205-ka) v bazaru a tudíž ho neprovozuji na pozemních komunikacích (ale jsem stále majitel!). Už druhý měsíc platím zákonné pojištění a je to celkem pálka a za nic pro nic.

Mám zajít na inspektoriát/pojiš?ovnu s nějakým prohlášením od bazaru, že tam auto fakt stojí a pojistku potom zrušit?

Je to možné?

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek V. ... jaký zbytek? Oni mi vrátí i za tu dobu, co to auto stálo v bazaru, pokud mi to ten bazar potvrdí? To se mi moc nezdá ... . Nebo jako zbytek, který mi zůstane až po prodeji auta bazarem?

Sirael ... jak můžu auto odhlásit a na nikoho ho nepřihlásit, to by to auto pak bylo nikoho? To je blbé, ne? :o :o :o To by asi nešlo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti stojí auto v bazaru, zapomeň na nějaká kouzla s ručením a odhláškami, a modli se, aby se prodalo co nejdřív. A nebo jej prodej sama, přes inzerát. Jakmile strčíš značky do depozita, tak to auto bude ještě hůř prodejné...

Je to blbý, ale tyhle GTI-čka holt moc nikdo nechce. To je auto, které se dobře kupuje, ale blbě pak prodává. U dieselů je to zas přesně naopak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... no jo ...teď je prý celkově blbá doba na prodej auta ... proč nikdo nevidí, jaké je to super autíčko, nebýt té 106-ky, tak ho nikdy neprodám :mad: pánové, co takhle pěknou 205-ku pro svou přítelkyni/manželku/milenku, není zájem, určitě by se nezlobila?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... no tak hoši ... Peugeot se přece kupuje srdcem ... takže o cenu nejde ... je to fakt super vozítko ... spolehlivé ... rychlé ... pěkné ... no nekupte ho!!!

PS: na Bazaru jsem se nějak sekla a v minulém inzerátu mi vyšla cena 87tis:o:o:o a pak jsem se divila, proč mi nikdo netrhá ruce!!!

Už jsem to opravila, takže hurá do sekce Bazar! (37tis.=super vozítko)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je dobrý a proč jsem já kupoval auto bez značek, bez pojištění za 45tis:D:D:D Je to mazel, dal bych za něj i pade, byla to láska na 1 pohled. Podle mě nemá cenu GTI prodávat před zimou (ono nemá cenu prodávat žádný před zimou), protože když si to auto někdo kupuje v tuhle dobu tak zákonitě čeká nižší cenu než na jaře, nebo v létě.

EliM: Ještě bych se v zimě povozil v GTIčku a na jaře bych jo někam hodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo o zivot je uz takovej. Nekde Ti utikaj penize a nic za ne nemas co? Bohuzel je to tak. Az se auto proda odpocines si od placeni dvojiho povinneho ruceni. Do te doby to auto neohlasuj. Odhlas ho az ho negdo koupi. Drzim palec, at se proda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...