Escaper Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 No takze uz z principu prince delat nemuzu. Jenou jsem by ukecan na vyjizku na koni (hnedem) a sel jsem domu po svych a kun uz tam davno byl:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Netopýrka Jojo, na prince čekat se nevyplácí.... Aby přijel na bílém koni a s kyticí růží:D:D ...jako na potvoru k sousedce On ten princ přijel ve dne a sousedka vykoukla, protože poctivý netopejrové přes den spí a v noci jsou aktivní. A který princ by jezdil v noci a auchgrechnet na bílém oři, který by nebyl vidět?! Ještě by si ho spletla s obětí a vysála ho.:myslim Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Escaper No takze uz z principu prince delat nemuzu. Jenou jsem by ukecan na vyjizku na koni (hnedem) a sel jsem domu po svych a kun uz tam davno byl:D:D:D No, ale klidně přeci můžeš potenciálním zájemkyním říkat, že je klidně na koně vezmeš... akorát trochu jinak Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Ale aby to nebyla nějaká stará herka:o:o Citovat
Escaper Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Escaper No takze uz z principu prince delat nemuzu. Jenou jsem by ukecan na vyjizku na koni (hnedem) a sel jsem domu po svych a kun uz tam davno byl:D:D:D No, ale klidně přeci můžeš potenciálním zájemkyním říkat, že je klidně na koně vezmeš... akorát trochu jinak Oddie Oddie vube nevim o cem mluvis :D:D Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Escaper No takze uz z principu prince delat nemuzu. Jenou jsem by ukecan na vyjizku na koni (hnedem) a sel jsem domu po svych a kun uz tam davno byl:D:D:D No, ale klidně přeci můžeš potenciálním zájemkyním říkat, že je klidně na koně vezmeš... akorát trochu jinak Oddie Oddie vube nevim o cem mluvis :D:D A vůbec, jak vypadá kůň? Citovat
Pata Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: komisar to je když si klekneš na všechny 4 řehtáš:myslim To delas vola :D:D Citovat
aka Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 komisar: skutecne velice prakticke! oddie! jsou tu male deti! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: aka oddie! jsou tu male deti! Na co ty hned nemyslíš:aut:o:D:D:D [upravil dne 13/6/07 Radek Hurvajz] Citovat
Mila_S Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Hehe, já bych spíš typnul, že je tohle bodýčko. Ňáký silonový nebo co? :myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Mila_S Hehe, já bych spíš typnul, že je tohle bodýčko. Ňáký silonový nebo co? :myslim No v každym případě je to spojený nějakým vlascem, asi teda silonovým:D:D:D:D Stačí jeden šmik a je to dole:aut [upravil dne 13/6/07 Radek Hurvajz] Citovat
Qweer Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 :D:D asi záleží na celkovém dojmu zachránce: 1. šedý nezajímavý průměrný lehce omšelý noname: "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní účes" a následuje zasunutí na hlavu... 2. pěkňoučký urostlý dvojník Brada Pitta právě vystoupivší z navoněného cabria jen proto, aby mi podal "čelenku": "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní sestřih" a následuje lehké pozvednutí sukně, zasunutí na určenou plochu a zastrčení mojí vizitky do jeho otevřené pusy. Pozor, nezapomenout pusu zavřít, aby vizitku neodnesl vítr. Tak nějak takhle??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tak to je mazec... Citovat
OK406 Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Mila_S Hehe, já bych spíš typnul, že je tohle bodýčko. Ňáký silonový nebo co? :myslim No v každym případě je to spojený nějakým vlascem, asi teda silonovým:D:D:D:D Stačí jeden šmik a je to dole:aut [upravil dne 13/6/07 Radek Hurvajz] Čím to šmejkneš, pokud nemáš po ruce něco ostrého!!!:o:D:D Citovat
OK406 Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Jo a kousnu víc a už je to sado-maso:o:mrk:mrk:P:P Citovat
Maverick Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Mila_S Hehe, já bych spíš typnul, že je tohle bodýčko. Ňáký silonový nebo co? :myslim No v každym případě je to spojený nějakým vlascem, asi teda silonovým:D:D:D:D Stačí jeden šmik a je to dole:aut [upravil dne 13/6/07 Radek Hurvajz] Čím to šmejkneš, pokud nemáš po ruce něco ostrého!!!:o:D:D Když není kudla, tak se použije to, co všichni kuřácííí nosíme u sebe. Zapalovač!:D:D btw: Jen je potřeba chvilku vydržet ten smrad ze spálenejch chlupů Citovat
Maverick Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: komisar za našich dob se nosila rybička takový malý skládací nožík:potlesk To dneska už se nosej jen bouchačky a nebo pořádný kudly, pálky, boxery atd. Citovat
aka Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 nuz u sebe nosi kazdej, ne?u me v batuzku ci kabelce je vzdy.... Citovat
Escaper Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 tak ja kdyz jsem v terenu a prohrabni kapsy tak najdu izolacku, kriplovaci kleste, nejkaej ten dratek a hlavne stipacky ty by se na to hodily. Citovat
aka Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 tak stipacky teda v kapse nenosim:myslim:roll Citovat
Maverick Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Escaper tak ja kdyz jsem v terenu a prohrabni kapsy tak najdu izolacku, kriplovaci kleste, nejkaej ten dratek a hlavne stipacky ty by se na to hodily. Tak to já tahám akorád tak tu izolaču, šroubovák a stahuvačky. Těma by to taky šlo:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.