Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Netopýrka

Jojo, na prince čekat se nevyplácí....

Aby přijel na bílém koni a s kyticí růží:D:D:D

...jako na potvoru k sousedce :P

On ten princ přijel ve dne a sousedka vykoukla, protože poctivý netopejrové přes den spí a v noci jsou aktivní. A který princ by jezdil v noci a auchgrechnet na bílém oři, který by nebyl vidět?! Ještě by si ho spletla s obětí a vysála ho.:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

No takze uz z principu prince delat nemuzu. Jenou jsem by ukecan na vyjizku na koni (hnedem) a sel jsem domu po svych a kun uz tam davno byl:D:D:D

No, ale klidně přeci můžeš potenciálním zájemkyním říkat, že je klidně na koně vezmeš... akorát trochu jinak ;)

Odesláno

No takze uz z principu prince delat nemuzu. Jenou jsem by ukecan na vyjizku na koni (hnedem) a sel jsem domu po svych a kun uz tam davno byl:D:D:D

No, ale klidně přeci můžeš potenciálním zájemkyním říkat, že je klidně na koně vezmeš... akorát trochu jinak ;)

Oddie Oddie vube nevim o cem mluvis :D:D:D

Odesláno

Oddie Oddie vube nevim o cem mluvis :D:D:D

A vůbec, jak vypadá kůň?

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Hehe, já bych spíš typnul, že je tohle bodýčko. Ňáký silonový nebo co? :myslim:myslim

No v každym případě je to spojený nějakým vlascem, asi teda silonovým:D:D:D:D Stačí jeden šmik a je to dole:aut

[upravil dne 13/6/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

:D:D:D asi záleží na celkovém dojmu zachránce:

1. šedý nezajímavý průměrný lehce omšelý noname: "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní účes" a následuje zasunutí na hlavu...

2. pěkňoučký urostlý dvojník Brada Pitta právě vystoupivší z navoněného cabria jen proto, aby mi podal "čelenku": "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní sestřih" a následuje lehké pozvednutí sukně, zasunutí na určenou plochu a zastrčení mojí vizitky do jeho otevřené pusy. Pozor, nezapomenout pusu zavřít, aby vizitku neodnesl vítr.

Tak nějak takhle??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak to je mazec... :aut

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Hehe, já bych spíš typnul, že je tohle bodýčko. Ňáký silonový nebo co? :myslim:myslim

No v každym případě je to spojený nějakým vlascem, asi teda silonovým:D:D:D:D Stačí jeden šmik a je to dole:aut

Čím to šmejkneš, pokud nemáš po ruce něco ostrého!!!:o:o:D:D

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Čím to šmejkneš, pokud nemáš po ruce něco ostrého!!!:o:o:D:D

Když není kudla, tak se použije to, co všichni kuřácííí nosíme u sebe. Zapalovač!:D:D:D

btw: Jen je potřeba chvilku vydržet ten smrad ze spálenejch chlupů:aut

Odesláno
Původně zaslal: komisar

za našich dob se nosila rybička takový malý skládací nožík:potlesk

To dneska už se nosej jen bouchačky a nebo pořádný kudly, pálky, boxery atd.:grr
Odesláno

tak ja kdyz jsem v terenu a prohrabni kapsy tak najdu izolacku, kriplovaci kleste, nejkaej ten dratek a hlavne stipacky ty by se na to hodily.

Tak to já tahám akorád tak tu izolaču, šroubovák a stahuvačky. Těma by to taky šlo:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...