Jenda - BATMAN Posted July 1, 2002 Share Posted July 1, 2002 Sjel jsem s kámošem se podívat do Hradce Králového na TUNING PARTY! ....již u příjezdové cesty jsem potkal týpka se žlutym cabroušem 306! Poté úplně brutální černou 206 2.0l GTI - jedna z největších krásek z HRADCE!!!! ...no až na toho vymazlenýho JAGUARA 4.2l (ŠIROKEJ A NÍZKEJ) :D ........no a potom tam moc peugeotů nebylo!! Jesště jsem si poslech muziku JR a jeho MAGNATů! *-Docela dobrý (jenom na mé laické uši to bylo příliš PŘEBASOVANÉ!! -ještě bych vytahl vejšky -SORRY JR P :P:...ale jinak FAKT muzika O.K. :P no ale jinak nic převratného nebo jsem si bohužel nevšiml!!! Jelikož se tam vše strašně pohybovalo a žilo!!! ......OPRAVDU jsem čekal více PEUGEOTů!! Snad se jich trochu více nabažim na našem SRAZU!!! ...jak na Vás zapůsobil HRADEC??? ....spali jste tam?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 1, 2002 Share Posted July 1, 2002 Tak jsi do me mel kopnout a rict, ze jsi to ty Jo jo, basu je tam dost, ale zalezi na pisnicce a kdyz sedim v aute, tak je stahuju. Vejsky to hraje taky, ale jsou nasmerovany do auta, takze ven je neuslysis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted July 8, 2002 Share Posted July 8, 2002 Ja byl v Hradci taky. Honza červená 405ka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda - BATMAN Posted July 9, 2002 Author Share Posted July 9, 2002 Ti vis, ze jsme do tebe chtel "kopnout" JR, ale vzpadal jsi nejak ustarane.... Tak jsem si rikal ze by moje kritika nemusela bejt to nejlepcejsi???!!! ....Videls tu CERNOU 206 GTI??! ..Tomu rikam spravnej PAZOUT!!! ..Nemuzu si pomoct ale fakt bi mi asi slusel!!!.... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda - BATMAN Posted July 9, 2002 Author Share Posted July 9, 2002 ....no jo nejakou 405-ku, cervenou jsem tam videl!! Ale byla takova normoz :D ...tedy jestli to byla stejna o ktere mluvime! ..Skratka a dobre u nas se strasne spatne TUNEJ Peugeoti, tedz pokud yrovna clovek nema na royhayovani abz si vse nechal delat na zakazku!! ...uz se tesim az se sejdem na nasem srazu a poradne poklabosime, zaparime a tak... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 9, 2002 Share Posted July 9, 2002 Jenda: Jo jo, hlavou se mi tenkrat honilo dost veci a moc nalada se mnou nebyla. No pokecame o vikendu .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda - BATMAN Posted July 10, 2002 Author Share Posted July 10, 2002 No to urcite...uz se MOC TESIM, az prohodime nejaky PLKY ...tak o vikendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 10, 2002 Share Posted July 10, 2002 Ja bych o vikendu spis hodil nejaky to pivko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda - BATMAN Posted July 11, 2002 Author Share Posted July 11, 2002 A proč myslíš že tam jedu??? :D ..Teď jsem vůbec neměl čas chlastat a tak si připadám jak abstinent!!! Tak si tam jedu připomenout slastnou chut PIVA!! a nějaký to masičko!! + hodit nějaký ty plky. ....Zajímá mě co řekneš na mou muzikku, ale bohužel se bojim, že ji nestačim dodělat!!!! A pak si řeknem jakej je Pioneer sráč ....tak čus a v sobotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 11, 2002 Share Posted July 11, 2002 Ja delal muziku dneska v poledne a jeste musim zejtra znova natahat drahy v kufru k zadnim reprakum .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin106S16 Posted September 16, 2002 Share Posted September 16, 2002 Já tam byl takýýýý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts