Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2007 Sdílet Odesláno 10. červen 2007 Tak dneska jsem se po dlouhé době zase dočkal svého oblíbeného pečiva. Mňamííííííííí:aut Nechte si slintat:D:D:D:D:D:D [upravil dne 10/6/07 Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OK406 Odesláno 10. červen 2007 Sdílet Odesláno 10. červen 2007 Tak ty už opět dráždíš chuťové buňky a pohárky i tady?!!:D:D:D:D Ale ty ruce nejsou tvoje?!! [upravil dne 10/6/07 OK406] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2007 Autor Sdílet Odesláno 10. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Tak ty už opět dráždíš chuťové buňky a pohárky i tady?!!:D:D:D:D Ale ty ruce nejsou tvoje?!! [upravil dne 10/6/07 OK406] Nemusí nám dělat chutě jenom ZILA:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2007 Autor Sdílet Odesláno 10. červen 2007 Jinak kdo má zájem tady je recept ŠKVARKOVÉ PAGÁČE 70dkg hladké mouky,40dkg mletých škvarků,25dkg rostlinného tuku,1 kysaná smetana,1 vejce,1 kostka droždí,sůl,mletý kmín,mléko dle potřeby,vejce na potření,celý kmín a sůl na posypání. Pečeme při cca 200 st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ZILA Odesláno 10. červen 2007 Sdílet Odesláno 10. červen 2007 co ja zase :aut:aut:aut:aut dobre su aj klobaskove a recept je stručni liskove cesto na kolieska a mezi nich klobaska taka dunajska može byt a na vrch sezamo potrete vajičkom :D:D:D:D:D:D a navšteva može dojst [upravil dne 10/6/07 ZILA] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f3Rd@ Odesláno 11. červen 2007 Sdílet Odesláno 11. červen 2007 Nedavno jsem byl v Roznove pod R. v skanzenu a tuhle dobrutku poprve ochutnal, jeste ze uz mam i ten recept... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2007 Autor Sdílet Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Nedavno jsem byl v Roznove pod R. v skanzenu a tuhle dobrutku poprve ochutnal, jeste ze uz mam i ten recept... Možná by to stalo vyzkoušet bez toho tuku navíc, je to docela dost mastný, jinak pravý pagáče se dělají z těsta které se potírá škvarkama a skládá se při tom. Ale tohle se jen smíchá, je to rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_S Odesláno 12. červen 2007 Sdílet Odesláno 12. červen 2007 Tohle není dobrý vlákno před obědem, ne, ne, ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.