Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo, jak jsou číslované pojistky na 306ce? Mělo by to být na deklu od pojistek, ale tam nic není, jen na deklu pojistek v motoru to je. Pak nevím jakou pojistku zkontrolovat a když jich vyndám víc, tak většinou musím nastavit znova hodiny a kdoví co ještě může vypadnout.

Dík

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: vitin

Díky!

Doufám že to dorazilo v pořádku, mělo to asi 8 MB

Tak asi ne, nemůžu to v ničem otevřít a má to 9 kilo!

Můžeš ještě jednou? Jestli jsi to posílal znova tak se omlouvám, ale já myslel že to je ten první a vymazal to.

Díky.

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Díky!

Doufám že to dorazilo v pořádku, mělo to asi 8 MB

Tak asi ne, nemůžu to v ničem otevřít a má to 9 kilo!

Můžeš ještě jednou? Jestli jsi to posílal znova tak se omlouvám, ale já myslel že to je ten první a vymazal to.

Díky.

Ne byl to ten druhý mail. Dam to nadvakrát, nebo počkej dám link

[upravil dne 9/6/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Speede

potřeboval bych poradit z ničeho nic mi přestalo jet auto:-(Toči,ale nestartuje

Koukám jsi tu asi nový, tak pár rad: Nejlepší založit nový téma v sekci servis, nejlíp s názvem "306 nestartuje", nebo tak nějak. Uvidíš že zanedlouho tam budeš mít hodně odpovědí a věřím že se problem vyřeší. Tady se probirají pojistky a nikdo neví že potřebuješ radu ohledně startování. ;)
Odesláno

Kucí!!!! Ale teď mám pojistky a čísla pojistek, ale je mi to houby platné, protože nevím odkud se počítá 1. pojistka!

No ona se nepočítá, jsou u nich čísla. Alespoň já to tam mám ve 406, u 306 to bude stejný bych řekl
Odesláno

No to právě není. V manuálu je napsáno že pořadí je na deklu, ale já tam nic nemám, jen na deklu v motoru jsou pořadí, ale v kabině ne. Jestli to bylo papírový, tak to někdo strhnul, jinak si to nedovedu vysvětlit. Nebo je ten dekl koupený později jako náhradní díl kde už to nebylo, nebo z vrakáče, nevím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...