Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kit primeho sani na 306 GTI-6?


AKCZ

Recommended Posts

Podle mých zkušeností (zatim jen 10tis.km) je 306 S16 poměrně rychlá i bez kitu, ale stejně nám to kdekdo natře, kit nekit. holt třílitrový šestiválec (např. Alfa 147) žádným kytováním nenahradíš. Myslím, že motor je už dostatečně naladěn s fabriky a další zásahy mu moc neprospívají. Dal jsem tam zatím jen KN filtr a auto se mi ze začátku docela zakuckávalo. Asi dobrý tuning je, lít tam kvalitní benzín např. V-Power.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V podstate mate asi pravdu ;) Ale i tak me zajima jeste tohle sani jinak bych s tim vic nedelal popripade pokud ma nekdo dalsi upravy tak ze zajimavosti se o ne podelit jinak se v tom hrabat zatim nehodlam :cool:

Peugeot je proste vasen :D

Robert: Nejedes nekam na nejakej srazik? Tady (vych. Cechy) jak kdyby zadny S16ky nejezdily :(

StreetPro: Jojo doladit - o to se prave snazim :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sniž si hlavu, navrtej vstřiky, přikup větší nádrž:D Taky jsem řešil, kam s kóňákem. Vyřešil jsem to následovně: Baterka šla do kufru:D natáhly se 2,5 dlouhý kabely podél auta a napojilo se to zpátky do motoru. Vzniklo místo baj voko 15x40x30cm tam šel filtr - od přední masky mi přivádí hadice vzduch k filtru, stínění vyřešil kus leštěnýho plechu, k tý baerce moc teplo nejde. Jedinej problém - dolejvání kapaliny do ostřiků. Pokažý si ho ocintam. Řešení - vozim sebou jak debílek trychtýř:D:D:D No a to je asi tak všechno. Měl jsem ještě místo za pravym př. světlometem ale sundavej filtr kvůli každý výměně žárovky a navíc tam je o hodně větší teplota a stínění by se tam taky blbě dávalo. Howk domluvil jsem.

Jo jinak auto můžeš ladit jak chceš a pak ti natrhne prd*el debilní teréňák teda byla to X5, ale zahřeje pocit že on do toho vrazil 2mega a ty nějakejch 70 papírů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vono je rozdíl natrhnout půlky a natrhout půlky. Kdyby jsi potkal tu X5 na okruhu tak jí nadělíš takovej ranec že se bude divit, tu výše zmiňovanou Alfu 147GTA jsem si vychutnal se svojí sériovou S16kou na okruhu tak že se majitel divil ještě v noci než usnul. Ty koně pod haubnou jsou supr, ale když ti auto váží 2 tuny tak s tim v zatáčce neuděláš nic i kdyby jsi jich tam měl 1000. Deeper pokud si chceš zvednout sebevědomí, vyraž na okruh, uvidíš co ti naši prcci dokážou všechno předjet. Vjetšina lidí tyhle auta ani neuměj pořádně řídit. Jen takovou perličku nakonec, kámoš má to samí co já a před měsícem byl na otevřenym dni na okruhu v Brně, pěkně vybaven slicky jak se patří. Potkal Vipera, jo ten 10ti válec. Po klasické honičce kdy ho S16 v zatáčkách podjela a Viper mu to na rovince vrátil přišla zatáčkovitá část a Viper si ani neškrt, auto za 4mega...Pak tě hřeje ten správnej pocit...Zmáčknout 500 koní na dálnici umí každej blb, ale na druhou stranu bych si těch 300 kmh chtěl vyzkoušet taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s tim se da nez souhlasit, nicmene jen nizka vaha nestaci, musis mit i dobrej podvozek /kola-pneu-tlumice-pruziny-stabilizatory, pripadne tvrdsi silentbloky/... pak samo brzdy, prevodovka, samosvor,... z vlastni zkusenosti vim, ze auto s o 100% vetsim vykonem a s nejakyma 400kg navic ti na okruhu neujede :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...