Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: oddie

Zrovna na chladící věž v Temelíně bych si vylezl docela rád. Vzhledem k jejich výšce to musí být neskutečný rozhled.

Tak leda by si jim nabídl že jim tam namaluješ nějakou reklamu, pak by tě tam možná pustili:D

Ale tak já bych se tam asi dokázal vnutit i bez toho, ale zas až tak to hrotit nechci, a přeci jen to nemám úplně za rohem...

Odesláno

Zrovna na chladící věž v Temelíně bych si vylezl docela rád. Vzhledem k jejich výšce to musí být neskutečný rozhled.

Tak leda by si jim nabídl že jim tam namaluješ nějakou reklamu, pak by tě tam možná pustili:D

Ale tak já bych se tam asi dokázal vnutit i bez toho, ale zas až tak to hrotit nechci, a přeci jen to nemám úplně za rohem...

No tak jednou na výlet, pěkně exkurzi v elektrárně s vyhlídkou z věže. Ale musíš co nejdřív protože to bud zavřou nebo to poletí:D:D

[upravil dne 6/6/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Komisar: A rakušáci budou zas vříska:D

[upravil dne 6.6.07 Mefisto86]

Jo a udělají tady Atomovej skanzen:D:D:D:D A jejich duchodci se na nás budou jezdit koukat v protiatomovejch papamobilech:D
Odesláno

Sakra neměl by někdo požádat Hnopa aby změnil název tohoto threadu. Už jsme probrali docela dost temat:D:D:D

Mám pocit, že jsme ho kolektivně tak nas***y, že ho tu v nejbližší době hned tak neuvidíme:D
Odesláno

Vřískat vřískaj, ale svítit svítí a čím ????????

Odesláno

Sakra neměl by někdo požádat Hnopa aby změnil název tohoto threadu. Už jsme probrali docela dost temat:D:D:D

Mám pocit, že jsme ho kolektivně tak nas***y, že ho tu v nejbližší době hned tak neuvidíme:D
Tady to tak funguje, každej kdo vyskakuje dostane sprchu, a když ji nesnese tak nestojí za to;)

Odesláno

Jo a udělají tady Atomovej skanzen:D:D:D:D A jejich duchodci se na nás budou jezdit koukat v protiatomovejch papamobilech:D

Ty jsi taky atomovej skanzen. Víš, kolik jich je např. ve Francii? To nemáme šanci trumfnout, leda by si každé městečko nad 10tis obyvatel postavilo atomovou výtopnu... Takže jestli bude někde atomovej skanzen, tak ve Francii, ale tady těžko. Navíc ať se to někomu líbí nebo ne, jaderná energetika stejně postupem času bude získávat ještě víc na významu. Loučema lidi svítit nebudou... a nějaké alternativní zdroje nic moc nevytrhnou, to je akorát téma na okrasu pro politiky.

Odesláno

Ty jsi taky atomovej skanzen. Víš, kolik jich je např. ve Francii? To nemáme šanci trumfnout, leda by si každé městečko nad 10tis obyvatel postavilo atomovou výtopnu... Takže jestli bude někde atomovej skanzen, tak ve Francii, ale tady těžko. Navíc ať se to někomu líbí nebo ne, jaderná energetika stejně postupem času bude získávat ještě víc na významu. Loučema lidi svítit nebudou... a nějaké alternativní zdroje nic moc nevytrhnou, to je akorát téma na okrasu pro politiky.

Ale to já vím že ve světě je toho mnohem víc než u nás, spíš jsem to myslel tak že Rakušani vyskakujou na nás a ne na ty ostatní. Prostě to přehánějí

Odesláno

Původně zaslal: Pata

Radku to jsi jeste nevidel Hnopa, kdyz mu dochazda trpezlivosť... :D:D:D

Ale no tak nerejpej.;)

Jinak for Hnopo: Odpověď ohledně zadních repro na P306 nalezneš v kuchařce na str 241:D:D:D

Krásná odpověď.... :potlesk:potlesk:potlesk:D:D:D

Odesláno

ad lezecka stena - jedna volna je tady u nas na terase Hiltonu, postavili ji pred dvema lety. Co si pamatuju, tak za tu dobu byla pouzita dvakrat - jednou tesne po stavbe v ramci zkouseni predavaci firmou, a podruhe o rok pozdeji, kdy u ni fotili nejake heeerecky. jinak tam nikdo nikda nebyl.... :)

a za nasich mladych (=VS studentskych) let se chodila v noci slezat petrinska rozhledna....

ad jste to co jite - ona je placena za to, aby byla hnusna a jedovata :) a co si budeme povidat, dost lidi to jinak neprobere. btw tady u nas je to porad jeste dobry, kdyz jsem byl v US tak to co tady ukazuji v TV se tam bezne valilo po ulicich...

ad temelin - uz aby to dostaveli. elektrarensky popilek taky neni zrovna cisty odpad... jsem docela zvedavy, jestli nedavno podepsana dohoda mezi ministry vnitra pomuze a rakousti policajti zajisti konecne volne prechody.

docela me pobavila jedna z demonstrujicich, kdyz na otazku redaktorky kde budou brat energii, kdyz se zrusi jaderne elektrarny a dojde uhli bezelstne odpovedela "no prece ze zasuvky" :( to uz se pak ani clovek nedivi, ze se tam daji prodavat zarizeni na vraceni elektronu z jaderek zpet do site... :(

jadernej skanzen preci maji v rakousku doma, viz jejich temer dostavena elektrarna, nejdrazsi technicke muzeum sveta...

Odesláno

ty jo, od seriózní stížnosti a mých ženichů přes jídlo až k atomovejm skanzenům - pánové, překonali jste všechna má očekávání :D :D :D

Jinak já v autě nejen řídím, visím, ale i zpívám, jím jahody, piju, poslouchám music, občas se i maluju, mažu nebo převlíkám.... občas haraším, ale to všechno záleží na spolujezdci a mé poloze ve vozidlu - tj. za volantem nebo jako spolujezdec :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...