Guest PŘEMA Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: oddie Původně zaslal: PŘEMA Napiš míry a když tak uvidím:D:D:D:D:D Ty jsi ještě mladej, viď? Počkej, časem se budeš ptát spíš "napiš jak umíš vařit..." jestli 33 je mladej tak to teda nevím,snad jde o srandu.... No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 ..........................................No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:papaNo tak já bych se asi fakt dneska už ptal na to vaření. Dřív jsem kvůli Tomu klidně i večer nejedl, dneska si dám radši dvojitou večeři:D:D:D:D:D Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz ..........................................No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:papaNo tak já bych se asi fakt dneska už ptal na to vaření. Dřív jsem kvůli Tomu klidně i večer nejedl, dneska si dám radši dvojitou večeři:D:D:D:D:D No jo každý to bere jinak já radši první to skouknu a potom když tak to vaření.A už dost nebudem jse tu dohadovat kdo co a jak.......:papa:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: pekar netopýrka: a na Slovensko by si šla? Nešla, netopejři jen lítaj, nebo visej:D:D:D Citovat
Mila_S Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pekar netopýrka: a na Slovensko by si šla? Nešla, netopejři jen lítaj, nebo visej:D:D:D A netopejřice taky? :myslim:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pekar netopýrka: a na Slovensko by si šla? Nešla, netopejři jen lítaj, nebo visej:D:D:D A netopejřice taky? :myslim:myslim Jo tak to se jí budeš muset zeptat, za co visí:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz ..........................................No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:papaNo tak já bych se asi fakt dneska už ptal na to vaření. Dřív jsem kvůli Tomu klidně i večer nejedl, dneska si dám radši dvojitou večeři:D:D:D:D:D jj, však to pozná každý, že přes p.....l se nenají a věkem strácí chuť. A knedlíky umíš? Nebo jen saješ krev??? Citovat
buml Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Tak myslim ze Hnopo musi bejt s vyvojem jeho vlakna naprosto spokojen tolik odpovedi co mu tu ve vlaknu Netopka zajistila jeste jinde nemel:D Citovat
1Maza Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 hezky se to tu rozjelo až z toho občas:mad: Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: 1Maza hezky se to tu rozjelo až z toho občas:mad: Aspoň Hnopo vidí že tu je někdy opravdu sranda:D:D:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Netopýrka ojoj, to jsme zas zvrhli jedno vlákno, a takový bylo krásně trucoidní a ufňukaný .... Jako předseda klubu Ti za zdecimování tohoto v první třetině velice hloupého vlákna děkuju - od včerejška jsem přemýšlel kudy do toho a Tys mi vytrhla trn z paty - ještě že Tě mezi sebou máme :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 5/6/2007 Medvěd] OOO, předsedo, rádo se stalo, jen nějak nestíhám v odpoledních hodinách reagovat Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: pekar netopýrka: a na Slovensko by si šla? Nešla, netopejři jen lítaj, nebo visej:D:D:D Na Slovensko tiéž Btw. Hurvajzi, a v autě jako lítám nebo visím? :myslim:myslim :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Vendulko, nech si své impertinentní narážky na mé vaření... dneska budu vařit např. buřty s cibulí a už teď mám chutě jak hrom :D Citovat
aka Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 jake impertinentni narazky??ja te tady verejne pochvalila, aby se seznam potencialnich zajemcu jeste rozrostl aty ze hned impertinence....:myslimkde je chyba? Citovat
OK406 Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Netopýrka Vendulko, nech si své impertinentní narážky na mé vaření... dneska budu vařit např. buřty s cibulí a už teď mám chutě jak hrom :D tak to raději utopence s cibulí tak tlačenku:potlesk ale krvavou :mrk Citovat
Kdo Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Takhle krásně otočit vlákno od linče po pohodu by asi chlap neuměl. Netopýrko, skládám ti hold. Citovat
Hnopo Odesláno 6. červen 2007 Autor Odesláno 6. červen 2007 Som spokojny...naramne...ked sa to tu zvrtlo na varenie...ked budem potrebovať nejaky recept,obratim sa na P-C forum...a ked budem potrebobvať najsť snimač mazania,pozrem do kucharky... Citovat
OK406 Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 No vidíš, jak jsi bystrý :potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.