Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: PŘEMA

Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: PŘEMA

Napiš míry a když tak uvidím:D:D:D:D:D

Ty jsi ještě mladej, viď? Počkej, časem se budeš ptát spíš "napiš jak umíš vařit..."

jestli 33 je mladej tak to teda nevím,snad jde o srandu....:papa

No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné :D;):aut

Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:D:papa

Odesláno

..........................................No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné :D;):aut

Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:D:papaNo tak já bych se asi fakt dneska už ptal na to vaření. Dřív jsem kvůli Tomu klidně i večer nejedl, dneska si dám radši dvojitou večeři:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

..........................................No hele mladej, jestli se ještě v 33 ptáš jako na první věc na míry, a ne na to, jestli umí vařit, tak už je to trochu divné :D;):aut

Tak hele starej,jestli jse ptáš při prvním seznamení na to jestli umí vařit a nedíváš nebo neptáš se na míry tak to se mi zdá trochu divné.:D:D:D:papaNo tak já bych se asi fakt dneska už ptal na to vaření. Dřív jsem kvůli Tomu klidně i večer nejedl, dneska si dám radši dvojitou večeři:D:D:D:D:D

No jo každý to bere jinak já radši první to skouknu a potom když tak to vaření.A už dost nebudem jse tu dohadovat kdo co a jak.......:papa:papa:papa

Odesláno

Původně zaslal: pekar

netopýrka: a na Slovensko by si šla?:myslim

Nešla, netopejři jen lítaj, nebo visej:D:D:D

A netopejřice taky? :myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

A netopejřice taky? :myslim:myslim:myslim

Jo tak to se jí budeš muset zeptat, za co visí:D:D:D:D
Odesláno

jj, však to pozná každý, že přes p.....l se nenají a věkem strácí chuť. A knedlíky umíš? Nebo jen saješ krev???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Netopýrka

ojoj, to jsme zas zvrhli jedno vlákno, a takový bylo krásně trucoidní a ufňukaný ....:D

Jako předseda klubu Ti za zdecimování tohoto v první třetině velice hloupého vlákna děkuju - od včerejška jsem přemýšlel kudy do toho a Tys mi vytrhla trn z paty - ještě že Tě mezi sebou máme :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 5/6/2007 Medvěd]

OOO, předsedo, rádo se stalo, jen nějak nestíhám v odpoledních hodinách reagovat :)

Odesláno

Na Slovensko tiéž :D

Btw. Hurvajzi, a v autě jako lítám nebo visím? :myslim:myslim:myslim

:D:D:D

Odesláno

jake impertinentni narazky??ja te tady verejne pochvalila, aby se seznam potencialnich zajemcu jeste rozrostl aty ze hned impertinence....:myslimkde je chyba?

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Netopýrka

Vendulko, nech si své impertinentní narážky na mé vaření... dneska budu vařit např. buřty s cibulí a už teď mám chutě jak hrom :D :D :D

tak to raději utopence s cibulí tak tlačenku:potlesk

ale krvavou :roll:mrk:mrk

Odesláno

Som spokojny...naramne...ked sa to tu zvrtlo na varenie...ked budem potrebovať nejaky recept,obratim sa na P-C forum...a ked budem potrebobvať najsť snimač mazania,pozrem do kucharky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...