Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poloo..


Guest Filip

Recommended Posts

Zdravím, můžete mi někdo zaručit že když klepe při odbočování vpravo! bude to pravá! která to dělá. Dostalo mě to nedávno cestou z Prahy začlo to mlátit ale pořádně a to jsem jel kilo a rovně, no myslel sem že si radši vystoupim. Plánuju výlet do Petrovic (Glogar) tak bych chtěl vědět nabeton kterou ven.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me se zda kdyz jedu, ze mi mlati leva poloosa, ale kdyz jsme to meli na zvedaku tak se zdala vic v prdeli prava. U ty jsme pak menili prasklou manzetu a po sundani casti poloosy jsem dospel k nazoru ze az pojedu do Petrovic, tak necham udelat radsi obe nez zpravit jen jednu a to tu dobrou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo to je zlý, mě osobně připadá že jdou ty zvuky z prava. Začalo to plíživě drhout už tak před půl rokem... něco, kdesi od nápravy. Potom to přešlo v chroupání při zatáčení pouze vpravo. Teď do klepe doprava jako že už dost, někdy i doleva ale málo. Nejhorší jsou dlouhý štreky, asi proto že je celý to soustrojí už značně zahřátý, kdy se najednou objeví vibrace v podlaze ( volant sebou mrská pořád) a začne bucharová smrš?, ktrerá naštěstí po nějaký chvíli pomine.

No pro jistotu je nechám udělat obě naráz.

Najde se někdo kdo už u Glogara byl a potvrdí mi cenu 350,- za demont. a montáž + cca 1000,- za opravu v závislosti na rozsahu opotřebení za kus + nějaká ta manžeta ??

Kardanům zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čepy se zdají být oka.. díky za tip, zkusím to tak udělat, jenom sem si říkal že už je to na hranici bezpečnosti a měl bych tam zajet hned a nečekat ale člověk se musí nejdřív objednat na dost dlouho dopředu, jeslti je tam teda nepřinese už vyndaný.

Včera se mi ovšem tenhle promlém s rezervací vyřešil, tím, že mi prasklo lanko, a jako minule, páka vystřelila zpátky a seklo se to v ložisku.

Takže odtah, osu ven, do krosny a hurá na stop do Petrovic.

Nejdřív sem zuřil ale aspoň se přitom dostane na novou lamelku.

PS :)) nevykatalogoval byste mi někdo cenu spoj. ložiska ?? Díky a helou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO lkr@cbox> tak jsem to zkušel zvednout a točit. Točil jsem pravou v rejdu i s rovnyma kolama v ose nepatrně přeskakuje, cvaká, nebo co. Pak jsem zvedl levou stranu zatočil a ozvalo se o dost markantnější cvakání. Navíc dírka v manžetě. Takže podle tohodle testu je pryč levá. Spolujezdec vedle mě tvrdí že to bouchání vychází zprava, ale vím to je sporný ten hluk se může přenášet v nápravě jenomže zdroj zvuku je přece v jednom místě. Tak nevim. Vzhledem k fin situaci nechám spravit jenom jednu a pak mi nezbyde víc než se modlit.

Mimochodem, je potřeba koupit nové gufero do převodovky nebo tam může zůstat starý? D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spojkový ložisko oddi, jo to byl velkej provárek... když jsem doma sjel s autem z vleku a začal s otcem š?ourat blíž, zjistli sme že ta spojka neni vystřelená a zakouslá jako minule když mi sjela noha z toho super vyleš?ěnýho sportovního pedálu (díky bohu že už jsou oba v popelnici), ale, teď se podrž, v Peugeotu mi prodali kratší lanko! O 3 cm. Já vů- si tam to přetrhlý s sebou nevzal na porovnání a slepě důvěřoval odborníkům. Tátovi sem doma tvrdil že je vytahaný :)) No ale dějou se i horší věci. Takže sme pouze nastavili závit, utáhli matku a seřídili.

Včera jsem byl v Autobenexu pro to gufero a nakonec jsem z toho areálu odjel i s nově repasovanou poloosou od Frantíků. No prostě dali sme se s tim chlápkem do řeči a on mě udolal, hlavně díky bezkonkurenční VO ceně 2100,- za osu i s manžetou a guferem - nová za starou. Práce 300. Výsledek perfektní. Jo studenti maj někde výhody stejně jako plátci DPH. Vivat :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...