Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak hlevně pokud tam bylo tak málo tak bych asi řešil kam to zmizelo ;)

Asi tam bude tmavě modrá, ale ty můžeš dát i růžovou G12 ta je s tmavě modrou mísitelná. Nicméně asi bych to starý stejně vypustil, propláchnul a nalil pěkně novou.

Odesláno

No os strarej pani ktorá mala pôvodne auto mala zaparkované od r.2009 v garáži,a pred predajom išiel do Peugeot-u a vymenili tam všetko,skoro,v bazári (dobré AAA auto:grr) tam všetky zmesi prekontrolovali pred predajom( veľlký....:ticho) neviem kam zmizlo všetko,lebo tak som mal aj s olejom....ani voda ani olej,ja som pred 2 týždňom ked som to auto kúpil hned som doplnil olej aj vodu a 500 Km s tým už behal a všetky hladini,olej+voda tak jak bolo,neteče,nekvapká..proste jak má bíť...... dakujem za info určiťe ešťe obrátim na Vás :papa:papa

Odesláno
Na předních nic mít nemůžeš a na zadních nepotřebuješ kartičku, takže co jim budeš ukazovat :myslim

Já si nechával dělat folie už asi na dvou autech a pokaždé jsem dostal kartičku,že jsou folie homologované.Sice to odemne ještě nikdo nikdy vidět nechtěl,ale prý by mohli policajti.To samé,když koupíš křídlo,tak k němu máš homologační kartičku.

Odesláno

jenyk: ono je pekny že k tomu maš kartičku. ta ti je stejne k ničemu. ty si nechaš nalepit folie s 30% zatmavenim ale už nikdo nezjištuje kolik je okno zatmaveny z vyroby. napřiklad 406 (krom nejakych vyjimek u starych modelu ty mely čiry) ma okno z vyroby zatmaveny 33%. tzn 30+33 je 63% zatmaveni. povoleny je 30 nebo 35 ted nevim.

bavil jsem se o tom s policajtama jak to s tim je. pokud bude mit hlidka u sebe meřak zmeři ti 63% zatmaveni tak ti je kartička k ničemu ;)

s kamošem jsme byly nechavat meřit okna na jeho fabii. koupil ji s pokovenyma oknama. dokonce to mel zapsany i v tp že ma pokoveny okna. ukazoval to policajtovy ale to ho vubec nezajimalo. pro nej je rozhodujici ci nameři. (mel 85% zatmaveni)

[upravil dne 8.5.2012 16:43 od čakom]

Odesláno

Já si nechával dělat folie už asi na dvou autech a pokaždé jsem dostal kartičku,že jsou folie homologované.Sice to odemne ještě nikdo nikdy vidět nechtěl,ale prý by mohli policajti.To samé,když koupíš křídlo,tak k němu máš homologační kartičku.

... není co dodávat, Čakom to popsal přesně a jasně. Je úplně jedno jestli máš nebo nemáš kartičku, ale jestli překračuješ povolené zatmavení, což témeř jistě ano :papa

Odesláno

Ale já se bavim o zatmavení až od B sloupku...Na předních oknech mít zatmavení už většinou být nesmí,protože originální zatmavení z fabryky je už tak akorát.Na zadních dveřích můžeš mít i neprůhlednou folii,ale musí mít homologaci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...