Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám zimní pneu Barum Polaris a na sněhu drží stopu i na "ledu" a nikde mě nenechaly. Vždy jsem vyjel. Pokud jezdí se na sněhu rozumě, tak jsou bezpečné. A jsou i tiché. Pokud je břečka, tak drží jak na rovině, tak i v zatáčce.

Odesláno
Původně zaslal: Jajanko

Veď hovorím,že nevyzerajú zle a parametre sú zaujímavé.Na Barumkách som najazdil asi 500 000 km (Š MB 1000,Š 120 GLS) ale to boli iné káry,nie 406 Break.

A tie uvádzané zlepšenia sú oproti čomu?Takto ťažko hodnotiť.Nič proti Barumkám nemám,iba by som chcel poznať názor niekoho,kto ich má na 406-tke.

Zaleží jak jsi na tom s financema, pokud chceš šetřit tak jdi do tech Barumek, za ty prachy jsou zadarmo, jenže asi jen přes web, ale pokud peníze neřešíš tak bych asi šel do nějaký značky jako Good Year, Pirelli, nebo Continental
Odesláno
Původně zaslal: Jajanko

Mám možnosť kúpiť obidva druhy za 2600 Sk/kus,čo sa mi javí ako prijateľný výdavok za slušnú kvalitu.

Ale Barumky na frantíka?!:bojim

Aj keď obrázok je pekný.;)

Já mím na zimu Barum Polaris a spokojenost, ale pokud Ti jde o to Barumky na frantíka, tak tam dej Micheliny.

Odesláno

No ja mam zimne BFGoodrich a mozem povedat, ze su super. Je to sice odnoz Michelinu lacnejsia samozrejme, ale maju svoju kvalitku...napr. este tuto sezonu jazdia aj Rally :-) potom uz prebera stafetu vraj Pirelli. Ale su to dobre gumy!!! Chystam sa kupit letne BFGoodrich G Profiler, skoncili v teste neviem teraz bud 2005 alebo 2006 na tretom, alebo stvrtom mieste. Ale rozhodne nekupuj Profiler 2 ale iba G Profiler o tych som cital, ze su v poho. Profiler 2 sa prepadli uuuplne na spodok ku Matadorkam.:roker

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Poslední slovo budeš mít ty. Jinak bych asi zkusil Barum. Rozhoduje nejen značka, ale i cena.:myslim:myslim:myslim;)

[upravil dne 25/5/07 OK406]

BARUM:

Máme je už druhý rok na Laguně, a teď jsem je koupil kolegovi na 406. Spokojenost, tiché, dobré jízdní vlastnosti.

(kolega je má dva týdny, takže ujeto 4000 km:))

Samozřejmě na škodovkách je máme taky.

Já mám na 607 Barum Polaris.

Na druhé 607 Barum Bravuris 2, zatím jen přední.

[upravil dne 26.5.2007 P607Olda]

Odesláno

Když jsem kupoval pneumatiky, tak pro mě bylo hlavní měřítko výdrž pneumatik (index opotřebení). Každopádně jsem přihlížel i k tomu jak pneumatiky sedí a drží stopu, protože to je z toho nejdůležitější kvůli bezpečnosti. Přečetl jsem hodně článku a nakonec sem se řídil tabulkou kterou přikládám. Koupil jsem Michelin Energy E3A, protože mají index opotřebení výrazně menší než další uvedené pneumatiky a i můj kámoš mi potvrdil že na nich najezdil vpohodě 60 000. Samozřejmě záleží na stylu jízdy, ale i tak je to hodně:) Jak sem je obul, stalo se auto tišší, pohodlnější, krásně sedí a drží stopu. Koupil sem je přes internet 1820kč/kus

post-0-14109595694089_thumb.gif

Odesláno

Zimní pneumatika BARUM Polaris mne vůbec nepřesvědčila.

Na P 306 na sněhu hrabala a hrabala:bojim.Ovšem MATADOR MP 55 byla skvělá:potlesk.

Odesláno
Původně zaslal: mares

Zimní pneumatika BARUM Polaris mne vůbec nepřesvědčila.

Na P 306 na sněhu hrabala a hrabala:bojim.Ovšem MATADOR MP 55 byla skvělá:potlesk.

Barum Polaris na letošní zimu stačila:D. Máš pravdu.

Odesláno

Polaris (bez ozn) mají nevýhodu, že chytají do vzorku štěrk, a to značně. Pak jsou hlučné. Polaris 2 už nechytají, zřejmě se drážky víc rozvírají.

O záběru na sněhu je to těžké soudit, záleží na tom jaká je zima a jaké auto.

Odesláno

Já na zimu kupoval nové kingstar a byly supr(bydlíme na horách).Na létní jsem kupoval Dunlop SP1 a taky skvělé vlastnosti za všech podmínek(nejsou vůbec hlučné).

Odesláno

Mam pirelli P6. jsou skvělí, nejsou vubec slyšet do kabiny, jizdní vlastnosti nemaji chybu, lepší gumy jsem neměl a jeětě ke všemu maji na svou kvalitu dobrou cenu, když si je beru přes internet.

Odesláno

no z Barumek jsem se vylecil a to jak letni tak zimni

Na zimu sem koupil Michelin Alpine 2 a vysli jen asi o stovku na kusu draz nez Polaris 2 (neco kolem 1450/ks) o letnich jsem psal nazacatku.

Odesláno

z Barumek tak Bravuris ale jinak jsem byl vzdy velmi zklaman.

Polaris2 > jako novy "super" ale cim vic byly sjety tim hur fungovaly a abych je na taxiku oddelal v Praze za jednu zimu (cca 25t km) tak to se mi u jinejch jeste nepovedlo soucasny Alpin 2 maj po sundani 12t a jsou jako novy.

Na letni Brilantis jsem vic jak 37t nenajel proste des bes. Na takovym aute jako je vic jak dvoutunova 406 si je nedokazu vubec predstavit.

nakupuju na Dobre pneu a jsem naprosto spokojen jak s cenou tak s dodavkou zbozi.

[upravil dne 27/5/07 buml]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...