Michal.B Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Koupil jsem si sprej na palubovku,a při nastříkaní aby se začala trochu lesknout tak ještě víc zmatni.Mužete mi někdo poradit s jakym mate dobre zkušenosti.Zkoušel jsem 2 druhy a vše to same.Vždy to tak trochu zběla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Proto jsou lepší utěrky od Armorallu. U sprejů se mi stávalo, pokud jsem nastříkal z blízka, jako by to tu palubovku spálilo do takového bílého fleku, místo aby ji to namastilo:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirec.dk.406 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 ja používam vlhkú handru a hlavne keď je to chladné, pekne to utre myslím že to je to švédska utierka alebo tak nejak slúži dobre:) jeden pán mi ešte radil na pumpe že používa detské utierky na zadok nejaké veľké balenie 70 ks, že to pekne vonia a je to dobré, [upravil dne 24.5.2007 mirec.dk.406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Dneska ráno, jsem šel do práce...a pani si utírala palubku smetáčkem před tim než se rozjela:bojim:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yantschi Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ja pozivam tiez nejaky kokpit spray, a nie najlacnejsi, ale ten efekt, ktory spominas, mi tiez chyba. Je to pekne, ale mierne matne. Ked som autak kupoval v bazare, mal na palubke nieco, co sa velmi pekne lesklo a vyzeralo to ako nove. Aj som sa pytal manika, ze co to je a on len ze je to nejaky silikonovy olej, ale za svet nechcel povedat co presne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 POUŽÍVÁM TECHNICKÉ UTĚRKY ,KTERÉ FASUJI V PRÁCI. to je super nápad, žeby som navrhol šéfovi nech také nafasujeme:myslim:myslim:myslim:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Jen musím souhlasit a potvrzuji:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Já používám a mohu ho doporučit kokpit spray od firmy RIWAX myslím, že se jmenuje MULTI-BRILL (na doporučení používám i jejich vosky) . Jsou to ty přípravky, které se používají na myčkách (oni to však berou ve větším balení). 0,5l s rozprašovačem stálo sice něco přes 300,-, ale stačí trochu nastříknout na plast, rozetřít a je to jako nové (spotřeba malá). Použití i na pneumatiky a všechny plasty, odolné proti UV. http://www.riwax.cz/pages/katalog/cist_guma.htm Použil jsem to před více jak dvěmi měsíci a je to pořád lesklé. Chlapík co mi to prodával povídal, že to po něm chtějí hlavně v autobazarech kde auta dlouho stojí tak aby tam každý měsíc nemuseli někoho posílat, kdo to přelešťuje. Získání jejich výrobků funguje tak, že si na jejich stránkách najdete nejbližšího prodejce (dělá celý kraj) a s tím se mailem nebo telefonicky domluvíte kam Vám to má přivézt (většinou jezdí po všech benzinkách, takže do každého města). Přijede s autem plným prostředků a tam si každý vybere co potřebuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Je tam mnoho zboží a produktů, ale nikde jsem nenašel ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Původně zaslal: OK406 Je tam mnoho zboží a produktů, ale nikde jsem nenašel ceny. O cenu ke konkrétnímu produktu napiš oblastnímu prodejci nebo přímo na centrálu. Dali mi taky brožuru s cenami, ale mám ji na chalupě takže ji nemohu oskenovat a poskytnout k nahlédnutí . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginho_cz406 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Používám pěnu od Armorolu a lje to lesk jako blesk. Mají to snad na všech ČS OMW. Ale přes léto většinou (podle nálady) vezmu houbičku (čistou), namočím ve vodě s troškou saponu, a pěkně hloubkově vyčistím i ty póry na palubce. Bělání u většiny sperů je z důvodu nehomogenity hnacího plynu. Rychlým odpařováním po nanesení materiál zbělá a je pak docela problém to odstranit. Některé přípravky dělají také takový nepřijemný mastný film. I když je na plechovce napsáno antistatický, přilepí se daleko více prachu, než na pouze vodou a hloubkově vyčištěnou palubku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Omlouvám se za pozdější dodání ceníku RIWAXu. Tady je (ty novinky letošního roku co používám tam ale nejsou): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 [upravil dne 3/7/07 Leo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts